Zovu je TURSKOM MONIKOM BELUČI! Alanur iz serije "Oprošajno pismo" PREŽIVELA PAKAO sa ovim turskim glumcem, a evo kako danas živi!

Ogromnu popularnost pred publikom regiona stekla je 2014. godine kada se pojavlja u seriji "Paramparčad". Međutim, niko nije ni slutio kako će emitovanje ove serije završiti, kao i njeni poslovni angažmani.

Izvor: Glossy  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Reč je o glumici Nurgul Ješilčaj, koju trenutno gledamo u jednoj od najvažnijih ženskih uloga u seriji "Oproštajno pismo", koja je na programu Prve televizije radnim danima u 11.25!

Planetarno poznati turski glumački par Nurgul Ješilčaj i Erkan Petekaja očarali su publiku ulogama prelepe Gulseren i Džihana u seriji „Paramparčad”.

Publika u Srbiji je već nakon samo nekoliko epizoda zavolela ove maestralne glumce i sa nestrpljenjem je isčekivala svaku novu epizodu ove poznate serije.

Čini se da je prijateljski odnos između ovog glumačkog para odmah našao put do srca publike, a turski ogranak kompanije Endemol bio je među najjačim produkcijama u toj zemlji.

Glavni glumci, Erkan Petekaja i Nurgul Ješilčaj su ostvarili sjajnu saradnju i gotovo su bili kao jedno. Ipak, na veliku žalost celog tima koji je radio na snimanju serije, odnosi među glumcima su se poremetili i došlo je do ozbiljnih razmirica. Tada dolazi do potpunog preokreta u seriji. Nurgul je na Erkanov zahtev izbačena iz serije, nakon čega je došlo do ozbiljnog sukoba.

On je često u medijima otvoreno govorio da "ona nije normalna", a ona da je "on ženomrzac koji smatra da je mnogo važan". I tu mukama produkcije nije bio kraj.

Kako su prenele "Novele" produkcijska kuća je zapala u tešku finansijsku situaciju, serija se nije više snimala, a veliki broj glumaca nije bio isplaćen za svoj rad. Oni su svoja prava potražili pred sudom.

Uprkos tome što se sve loše završilo serija "Paramparčad" je postala apsolutni hit širom Evrope. Petekaja se nije smirivao, a njegovi pokušaji da uništi Nurgulinu karijeru su bili uzaludni.

Ona je nastavila da gradi karijeru uspešne glumice, dobijala je ponude za snimanje serija i filmova, a glavnu ulogu je odigrala u seriji „Do poslednjeg daha”, u kojoj je stala pred kamere sa Emreom Kinajem. Ipak, ta serija nije dobila ni približnu pažnju kao što je to bilo sa serijom "Paramparčad".

.

Nakon što je napravila pauzu od dve godine čuvena Gulseren se nikad jača i lepšta vratila na male ekrane dobivši glavnu ulogu u seriji „Oproštajno pismo”, gde će joj partner biti još jedan veoma zgodan i šarmantan glumac, Emre Kivildžim, kojeg smo imali prilike da gledamo kao Selima u seriji "Elif", koju je Srbija obožavala.

U seriji "Oproštajno pismo" Nurgul tumači Alanur, lik samohrane majke koja ne bira sredstva kako bi maksimalno zaštitila svoje ćerke, pa čak i po cenu njihove sreće i slobode.

Njoj ne cvetaju ruže samo kada je posao u pitanju, već je uspela da i na polju ljubavi pronađe muškarca koji joj u potpunosti odgovara.

Ona je već dugo u vezi sa rediteljem Nedžatijem Kodžabajem za kog je trebalo da se uda još pre dve godine, ali ih je u tome omela korona. Ipak, lepa glumica ne krije da je spremna da stane na ludi kamen i da otpočne novi deo svog života.

Zbog prefinjenosti i lepote Nurgul mnogi nazivaju turskom Monikom Beluči. Očigledno je da ona uživa svim čulima u poslu, ali i u svom slobodnom vremenu, koje često provodi na ulicama Londona, jer je pasionirani ljubitelj šopinga.

Osim šopinga u London odlazi i zbog toga što se u ovoj evropskoj prestonici školuje njen sin Osman Nedžat.