Zaljubio se u DADILJU svoje dece i sad sa njom živi u OTVORENOM BRAKU: Slavni glumac ne veruje u VERNOST!

Glumac Itan Hok našao se među gostima na premijeri filma "Monster" u Kanu. Pojavio se sa suprugom Rajanom. Njihova ljubavna priča počela je na intrigantan način. I danas se ti detalji prepričavaju.

Izvor: Blic Žena/Jelena Milenković  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Itan Hok i njegova supruga bili su u monohromatskim izdanjima kao pravi modni tandem. Poznati par se ne viđa tako često u javnosti, ali na događajima kao što je Kanski festival naprave izuzetak.

Hok je pre veze sa Rajan bio oženjen glumicom Umom Turman, sa kojom ima troje dece. Ova holivudska zvezda je takođe u Kanu sa sinom i bila je jedna od onih koji su obeležili prvo veče festivala (16 - 27. maj).

Rajan je čuvala decu Ume Turman i Itana Hoka, a šuškalo se da je veza glumca i bivše dadilje počela dok je on još bio u braku.

Itan Hok je više puta isticao da je bilo više razloga zbog čega se razveo od Ume Turman.

"Ljudi imaju detinjasti pogled na monogamiju i vernost. Govore: "Varao je pa je loš, varala je pa je loša osoba", a zapravo naša vrsta nije monogamna. Veza se ne može zasnivati na seksualnoj vernosti", rekao je on 2013. za časopis "Porter" čime je pokrenuo nagađanja da je njegov brak sa Rajan "otvorena" veza. Međutim, nije bilo u međuvremenu afera u njihovom braku.

Glumac je u drugom braku dobio ćerke Klementinu Džejn i Indijanu. On i Rajan poslovno sarađuju, ona je producirala više filmova u kojima je on igrao. Iako je prošlo dosta godina otkako su se venčali odnosno otkako se Hok razveo od Ume, ova ljubavna priča se i dalje komentariše odnosno nalazi na listama najintrigantnijih veza s svetske javne scene.

Brak Ume Turman i Itana Hoka trajao je od 1998. do 2005, a tri godine kasnije on se oženio Rajan.

Sa Itanom Hokom sinoć u Kanu bili su i reditelj Pedro Almodovar i ekipa filma "Strange way of life" u kojem ovaj glumac tumači glavnu ulogu.