Važila je za FATALNU i sve je očarala svojom lepotom, a ČUVENA RUBI JEDVA POBEDILA RAK! Evo kako danas izgleda (FOTO)

Jedna od najpopularnijih serija u Srbiji "Rubi", izazvala je posebnu pažnju zbog glumice Barbare Mori, koja je i danas podjednako lepa kao što je bila i na vrhuncu svoje karijere.

Izvor: stil kurir  |  
Foto: Profimedia/Jane Campion
Foto: Profimedia/Jane Campion
.

Svi se sećaju Barbare Mori, meksičke glumice koja je ulogom zlobnice Rubi u istoimenoj telenoveli, osvojila Srbiju i izazvala veliku pažnju. Barbara je karijeru započela davne 1992. godine kada je imala samo 14 godina, a ulogom u pomenutoj seriji je "zapalila" publiku telenovela.

Rubi nikada nije imala jasan završetak jer su producenti ostavili otvoreni kraj sa željom da se snimi i druga sezona, ali Barbara Mori je to kategorički odbila i rekla da ne želi da više snima.

"Ova serija mi je donela popularnost kakvu nisam mogla ni da zamislim i sve ono što većina smatra srećom. Bila sam popularna, uspešna i dobro su me plaćali. Ipak, nisam želela da se vežem za samo jedan projekat. Želela sam da isprobam nešto novo", rekla je jednom prilikom.

Zanimljivo, njena naredna filmska karijera omogućila joj je holivudsku saradnju, ali i u Bolivudu, te je postala jedna od prvih južnoameričkih glumica koja se oprobala u Indiji. Borba sa rakom

Nažalost, njenu uspešnu karijeru usporila je opaka bolest. Kada je Barbara bila na vrhuncu slave, 2007. godine joj je dijagonistikovan rak dojke. Ona je u medijima hrabro govorila o svojim strahovima sa kojima se suočavala u ovom teškom periodu, a rak je pretio da je pobedi. Srećom, uspela je da se izbori.

.

Postala je baka u 39. godini

Još kao devetnaestogodišnjakinja dobila je sina Serhia Majera. Zanimljivo je kako se istorija ponovila te je i njen sin postao otac u tim godinama, dobivši ćerku Milu. Tako je Barbara sa samo 39. godina postala baka. Fotografije na društvenim mrežama su dokaz da u toj ulozi i te kako uživa.

Glumica je priznala kako je u teškim trenucima snagu crpila iz svoje porodice s kojom gaji vrlo bliske odnose.

Barbara iza sebe ima i jednogodišnji brak sa američkim igračem bejzbola Kenetom Rejom Sigmanom, a trenutno uživa u vezi sa meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom.