Upoznajte našu misicu sveta, 20-godišnju Valentinu BEZ GLAMURA I SKUPE ODEĆE! Dolazi iz Priboja, i ne samo što je lepa, ona fantastično i kuva!

Zahvaljujući ovoj 20-godišnjakinji Srbija je odnela pobedu u Indiji!

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Nakon što je prošla na takmičenju "Mis Srbije", 20-godišnja Valentina Vasilić je prošle godine odnela titulu misice sveta na "Miss Glam World 2022" koje se održavalo u Indiji.

Poreklom je iz Priboja, a u Beograd je došla na studije projektno-informacionog menadžmenta. Za sebe kaže da je devojka puna želja i snova, a jedan joj se upravo ostvario prošle godine.

Ne samo da važi za najlepšu devojku sveta, već se Valentina fantastično snalazi i u kuhinji, a ekipa "Exploziva" se uverita u to. U razgovoru sa njenim roditeljima, koji su joj oduvek pružali podršku u svemu, zaključili smo da titula misice sveta ne podrazumeva samo spoljašnju lepotu, već i unutrašnju kao i dobro vaspitanje koje je ponela iz kuće.

Kako su izgledale pripreme za "Miss Glam Word", kako se u njima snašla i na koji način je sve predstavljala našu zemlju, kao i kakva je Valentina privatno, njenu životnu priču poslušajte u nastavku...