Čuvena glumica, Kejti Holms se okrenula glumi nakon što ju je učitelj nagovorio da učestvuje na takmičenju u modeliranju. Njenu karijeru zasenio je njen privarni život, budući da je imala veoma burne ljubavi o kojima se i danas priča.

Njene odlične sposobnosti pevanja i plesa zajedno sa impresivnim glumačkim veštinama donele su joj rani proboj. Svoju prvu profesionalnu ulogu dobila je 1997. u filmu "Ledena oluja", koju je pratila sa "Uznemirujućim ponašanjem" i "Idi" sledeće godine.

Krećući se na lestvici, dobila je glavnu ulogu u filmu "Podučavanje gospođe Tingle". Njena uloga je bila veoma cenjena kao i sam film. Iako je većina njenih filmova dobro uspela na blagajnama, veliki hit izmicao joj je sve do 2004. Međutim, 2005. je ostvarila veliki uspeh sa filmom "Betmen počinje" koji je postigao veliki uspeh kod kritike i popularnosti. Tokom godina, bila je deo nekoliko filmova i televizijskih serija. Iako ju je njena glumačka karijera privukla pažnju, događaji u njenom ličnom životu, afera i eventualni brak i razvod sa slavnim glumcem Tomom Kruzom, dobili su više pažnje i zasenili njenu karijeru.

Foto: Everett Collection/Shutterstock

Brak sa najpoželjnijim muškarcem

Jedna je stvar biti zaljubljen u slavnu ličnost sa A liste. Sasvim je druga stvar izaći, venčati se i na kraju razvesti od jedne od poznatih ličnosti sa A liste koju ste odrasli gledajući u filmovima. Kejti Holms je 2005. godine stupila u vezu sa Tomom Kruzom, koji je 16 godina stariji od nje.

U početku se spekulisalo da su sklopili ovu vezu kako bi izazvali pompu oko svojih karijera. Glumica je ispričala da je bila članica Sajentološke crkve, čiji je Kruz član od ranih 90-ih. "Zaista sam uzbuđena zbog (sajentologije). Znam koliko je to važno Tomu i želim da to mogu da podelim sa njim."

Iste godine par se verio u Parizu, a veliku vest su podelili na konferenciji za novinare. Tom Kruz je Kjeti zaprosio na Ajfelovom tornju, a to je bio samo početak filmske ljubavi.

U aprilu 2006. je Kejt na svet donela njihovu kćerku Suri. Krajem te godine par se venčao u Italiji, a bili su prisutni mnogi poznati kao Dejvid i Viktorija Bekam, te Vil i Džejd Smit.

No, šest godina nakon venčanja, tačnije 2012, par se razveo te od tada nisu javno objavili razlog razvoda. No, ono što je najtužnije u celoj priči je činjenica da Tom ne sme da viđa svoju kćerku zbog sajentologije koju on zagovara, a Suri ne. Navodno ju je poslednji put video 2013, ali nikada nećemo znati viđaju li se oni dalje od kamera javnosti.

Nova ljubav staru briše

Kejti je ubrzo pronašla novog dečka, šefa Emilija Vitola, ujedno i naslednika omiljenog njujorškog restorana "Emilio's Ballato". No, izgleda da je Emilio sa svojom bivšom verenicom Rejčel Emos raskinuo upravo zbog popularne glumice dok je ova kupovala venčanicu za njihovo venčanje.

Navodno je i Emilijeva mama, Lourdes Vitolo besna zbog cele situacije u kojoj se trenutno nalazi njezin sin jer nije očekivala da će na ovakav način raskinuti veridbu.

Pre Emilija, Kejt se godinama zabavljala sa Džejmijem Foksom koji je odbijao da se sa njom pojavi u javnosti. Nakon godina zajedničkog života, Džejmi je ostavio Kejt, koja je pohrlila u naručje Emilija Vitole, ali mnogi navode da je to samo marketinški trik, jer Kejti očajnički treba pozitivan marketing.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.