Srpska publika ju je upoznala kao zanosnu ROSALINDU: Glumica u 51. godini izgleda BOLJE NEGO PRE DVE DECENIJE, neverovatno, ali istinito! (FOTO)

Čuvena glumica i pevačica Talija nedavno se pojavila na snimanju emisije "Tudej" u Njujorku. Nosila je zanimljivo teksas odelo. Zablistao je njen prepoznatljiv osmeh. "Ma, ona se uopšte ne menja", komentarišu mnogi. Da li i vi mislite tako?

Izvor: Blic Žena/Jelena Milenković  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Pun pogodak je napravila Talija (51) ovim modnim izborom, a sa čuvenom Birkinicom naravno nema greške. Pevačica ima mnogo razloga za osmeh, nedavno je nagrađena na dodeli Bilbord priznanja Žena godine, a istim osmehom je plenila i u seriji "Rosalinda", glumeći naslovnu ulogu.

Glumica i pevačica iz Meksika od pomenute hit serija pa do danas postigla je mnogo u karijeri i došla do zvezdanog statusa. Ariadna Talija Sodi Miranda Motola kako glasi njeno puno ime, redovna je gošča na svetskim gala događajima.

Priroda ili ne, čudo plastične hirurgije ili najbolja genetika na svetu (o nezi da ne pričamo, Talija sigurno sebi može da priušti vrhunsku negu), muzička i televizijska zvezda izgleda skoro pa isto kao pre nekoliko decenija, pa i bolje (nije da žena u određenim godinama mora da izgleda na određen način, ali ovakav izgled treba izdvojiti).

Najmlađa od pet ćerki slikarke Jolande Mirande Mange i doktora patologije, poznatog naučnika i pisca Ernesta Sodija Palaresa, kao da je pronašla "eliksir večite mladosti". A iako sada blista od sreće, nije u njenom životu sve oduvek bilo blistavo. Talija je ostala bez oca sa šest godina. Dr Palares je preminuo od dijabetesa, a njoj je nakon toga dijagnostikovan dezintegrativni poremećaj. Bila je i žrtva vršnjačkog nasilja, deca su je zadirkivala jer "nema oca".

Njen talenat bio je jači od svega. Talija je kao devojčica svirala klavir na Nacionalnom muzičkom konzervatorijumu, i veoma rano je počela da govori na tečnom francuskom jeziku.

Sa samo devet godina postala je članica dečjeg benda Pac Man. U detinjstvu je menjala grupa, a 1990. izdala je prvi album, pod imenom Talija. Sredinom i krajem devedesetih godina postigla je međunarodni uspeh, a početkom 2000. probila se na američko tržište.

Talija vredno objavljuje albume, neki od njenih poslednjih su Latina i Valiente. Uporedo se i bavi glumom. Posle Rosalinde nije više glumila u telenovelama (prestala je kada je već postala jedno od najpoznatijih i najuticajnijih imena ovog TV formata), ali je nastavila sa filmskim ulogama (Mambo Café, The Minions). Bavi se i modnim dizajnom na koji sa ponosom prenosi elemente meksičke kulture. Veoma je posvećena humanitarnom radu.

Svetla tačka njenog života je i brak sa Tomijem Motolom (74), sa kojim ima ćerku (16) i sina (12). Motola iza sebe ima brak sa Lisom Klark i Marajom Keri.

Talija koja je pobediila Lajamsku bolest, 2002. doživela je otmicu sestara Laure Zapate i Ernestine Sodi koje su oslobođene nakon 12, odosno 36 dana. Pevačica nije u dobrim odnosima sa sestrama koje često u javnosti iznose prljave porodične detalje.