Sara je na fakultetu ređala samo desetke, bavila se modelingom i odbojkom, bila Mis turizma Evrope... Danas je odbojkaški sudija, poliglota i uspešna doktorka pravnih nauka

U Nišu živi i radi devojka za primer. Sara Mitić diplomirala je sa svim desetkama na osnovnim, master i doktorskim studijama. Uspešno je igrala odbojku, ali je njenu sportsku karijeru zaustavila povreda. Doduše, samo donekle, jer je Sara ubrzo postala regionalni odbojkaški sudija! Ona je i poliglota, govori čak pet jezika, od 12. godine sa bavi modelingom, a 2013. je čak ponela titulu Mis turizma Evrope. Kaže da je disciplina njena najveća vrlina i sada je uzor studentima Pravnog fakulteta u Nišu gde radi kao asistent.

Izvor: Prva  |  
.

“Sve ovo što sam radila u životu, što sam bila uspešan sportista, što sam se bavila modelingom, nije mi donelo ni ličnu, a ni drugu takvu satisfakciju kao što mi donose uspesi koje postižem ovde na fakultetu”, priznaje doc. dr Sara Mitić, a detaljniju priču o ovoj uspešnoj mladoj dami koja je već sada uzor mnogim studentima, pogledajte u video-prilogu: