Razvela se od Crnogorca, pa doživela nervni slom; Sada je u vezi sa ženom i nikada nije bila srećnija: Ljubavna priča pevačice Emeli Sande

Britanska pevačica pre osam godina stavila je tačku na brak sa čovekom za kog je verovala da je ljubav njenog života i zbog kog je istetovirala reči "Volim te".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Britanska pevačica Emeli Sande pre desetak godina osvojila je publiku prelepim glasom i sjajnim hitovima. Ona je i dalje aktivna u muzici, a nedavno je otkrila da je u istopolnoj vezi sa jednom pijanistkinjom čiji identitet nije želela da otkriva. Inače, Emeli je bila u braku sa Crnogorcem Adamom Guraginom, od kog se razvela pre osam godina.

Emeli Sande je novu devojku upoznala dok je studirala klasičnu muziku i kako kaže, ona je njena ljubav za ceo život.

"Upoznale smo se kroz muziku. Definitivno sam srećnija nego ikad. Osećaj je fenomenalan. Za mene, prava ljubav i imati ljubav u svom životu čine da sve bude na svom mestu. Ako zaista nemate sa kim da to podelite ili nekoga ko vas podržava iza scene, to je veoma teško. Tako da se sada osećam veoma ispunjeno", rekla je Emeli i dodala:

"Uvek ću voleti muziku i svoju karijeru, ali sada osećam da uprkos svemu što se dešava, mogu samo da uživam u životu i da budem zaista srećna".

.

Emeli koja danas uživa u ljubavi, 2014. godine se razvela od Crnogorca Adama Guragina Radojevića nakon godinu dana braka. Pre nego što su stupili u brak, Emeli i Adam bili su u vezi sedam godina, a pevačica je tada otkrila da je zbog razvoda doživela nervni slom.

"Svi su mislili da sam poludela "Kako to misliš, razvodiš se? Pa bili smo na svadbi skoro?" Ali neki unutrašnji glas mi je rekao da ovo nije život. Pretvaram se da sam neko drugi. Još uvek ne mogu da objasnim šta se tačno desilo", rekla je Emeli nakon razvoda.

Dodala je i da se pokajala što se udala za Adama, jer su, kako je rekla, njihovi životi bili potpuno drugačiji. Ipak, danas o njemu nema ništa loše da kaže. Glavni problem u braku, po njenim rečima, bila je razdvojenost dok je bila na turnejama.

Emeli i Adam venčali su se u Crnoj Gori. Adam, koji je po očevoj liniji Britanac, u svakoj prilici napominjao je da je Crnogorac, kao i njegova majka, rodom Nikšićanka, te je tada istakao da smatra da je jedino moguće bilo i da se sa svojom dragom venča baš na tom podneblju. Pevačica je istetovirala levu stranu grudi na kojoj piše "Volim te, Adame", ali istakla je da nema nameru da sa tela uklni tetovažu.

Izvor: Wanted.mondo.rs