Pričalo se da su ISTE VISINE TEK KAD ON STANE NA NOVČANIK: Razvela se za 58 sekundi, a razlog je bio BIZARAN

Slavica Eklston postala je najbogatija Hrvatica onaj momenat kada je Berni Eklston pristao na razvod. Međutim, ubrzo nakon razvoda Berni se snašao i nastavio svoj život bez problema.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Slavica Eklston prezirala je Bernija zato što previše radi, a živi kao da nema ništa. U njihovoj kući nije bilo luksuznih vina, već samo običnog piva. Nije bilo nikakvih delikatesa jer je on bio najsrećniji jedući jaje i tost.

Slavica je želela da uživa u novcu, pa je 2004. godine kupila torbicu za 50.000 evra. Nerviralo ju je i što Berni kupuje na rasprodajama. Iako je Slavica, kako piše u biografiji, bila ljubomorna i nasilna, Berniju nije padalo na pamet da je ostavi.

Sa osmehom na licu je podnosio komentare okoline da je Slavica viša od njega 20 centimetara, ali da su jednake visine kad on stane na novčanik. Berni je želeo da Slavica bude finansijski osigurana.

Ona nikad nije bila spremna na kompromise, a kad bi popila, bila je uverena da je Berni vara.

"Slavica zna biti teška, ali je svejedno fenomenalna majka i moralna žena, koja nikad nije imala mašinu za pranje posuđa, a ni dadilju", rekao je Berni za bivšu suprugu, kojoj je želeo da udovolji na sve načine.

Brak je počeo da im se raspada nakon njenog 50. rođendana. Ona je bila sve nezadovoljnija.

Brakorazvodna parnica 11.marta 2009. godine trajala je tačno 58 sekundi, koliko je bilo potrebno da sudija pročita presudu. Brzo i lako su se dogovorili oko podele imovine. Slavici je pripalo više od milijardu dolara vrednih nekretnina i deo deonica, čime je zaradila titulu najbogatije Hrvatice.

Otkrila je jednom da njoj i Berniju nisu presudile ni prevare, ni novac, ni razlika u godinama, ni u visini, već činjenica da je on jednostavno bio previše zaljubljen u svoj posao.

"Šta sam imala od njega? Dolazi s posla posle osam, večera i ode na spavanje. Čak i ako je na odmoru, ne može dve minute biti na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima", rekla je Slavica tad.

Međutim, Berni izgleda nije imao problem da nađe drugu preokupaciju kada ga je Slavica ostavila.

Ubrzo se oženio po treći put sa Fabijanom Flosi (45) koja mu je rodila sina. U momentu kada je Berni dobio sina Acea imao je 89 godina, a njegova najstarija ćerka je slavila 66. rođendan, piše Kurir Stil.