Predrag Slijepčević je ČETIRI PUTA POBEDIO LEUKEMIJU: "Kada sam dobio DIJAGNOZU, kao da sam dobio SMRTNU PRESUDU"! (VIDEO)

Predraga Slijepčevića zovu arhineprijateljem leukemije. Pobedio je više puta, čak i kada su medicinske knjige rekle da nema šanse. Za njega kažu da je čovek kome leukemija i smrt već 15 godina dišu za vratom.

S.M.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Printscreen/PrvaTV
Foto: Printscreen/PrvaTV
.

Predrag zajedno sa Jelenom Ivanović iz udruženja "Leuka", pomaže ljudima koji se bore sa ovom bolešću, a gostujući u "Jutru" otkrio je svoju životnu priču. Peđa se prisetio 2008. godine, kada mu je prvi put dijagnostikovana leukemija.

- Tad mi je dijagnostikovana leukemija, prvi put. Svi mi imamo taj neki osećaj da je leukemija smrtonosna bolest. Kada sam dobio dijagnozu osećao sam se kao da sam dobio smrtnu presudu. Mislim da i većina drugih ljudi kada dobiju dijagnozu se tako oseća. Taj šok traje jedno 7-10 dana, to je stanje šoka - rekao je Predrag i istakao da je to stanje izmenjene svesti.

- To je stanje izmenjene svesti. Tada mozak ne funkcioniše, tada je taj strah od smrti, jer, Bože moj, dobio sam leukemiju, naravno da ću da umrem. On preplavi sve i čovek ne može da funkcioniše. Taj strah toliko nekako obuzme i paralizuje čoveka, tada smo otprilike kao lutke tih desetak dana - otkrio je Predrag Slijepčević, a njegovu životnu priču poslušajte u videu u nastavku teksta.