Popularna glumica progovorila koja uloga joj je nateže pala: Bilo mi je tako NEPRIJATNO, poslala sam vozača da mi donese MOJU GARDEROBU

Sa svojim prepoznatljivim osmehom i bezvremenim stilom, Džulija Roberts je ikona lepote, ali to ne shvata previše ozbiljno.

Izvor: azra.ba/L. K. P.  |  
Foto: Everett Collection/Shuttrstock
Foto: Everett Collection/Shuttrstock
.

U intervjuu za britanski Vogue, slavna glumica je duhovito govorila o tome kako održava svoj mladolik izgled sa 56 godina.

„Kiseljenje. Stavim glavu u teglu svake druge subote na 18 sati. Čini čuda, a smrad je grozan“, našalila se glumica.

Ona se u februaru našla na naslovnici pomenutog časopisa, a tkrila je da je zapravo ključ mladolikosti u ljudima i iskustvima koji čine njen život. Naravno, pomaže i genetika.

„Dobri geni, ispunjen život, i ovo sam rekla – a obično to kažem kao šalu – ali verujem u ljubav dobrog muškarca”, rekla je za Vogue.

“Verujem da me moj suprug voli i brine se o meni na način koji me duboko, duboko usrećuje. I kad god vidite nekoga ko je srećan verujem da je to, nije važno koliko su stari“, dodala je.

Svet uglavnom poznaje Džuliju Roberts kao “američku miljenicu“, titulu koju je ‘zaradila’ nakon uloga u romantičnim komedijama poput “Moj dečko se ženi”, “Zgodna žena” i, naravno, filma iz 2001. “Ljubimica Amerike”.

Ona je svesna činjenice da je publika doživljava kao pristupačnu, bilo da je to dobro ili loše.

„Reći ću da mislim da postoji nešto u meni što uvek dopušta ljudima da se osećaju prijatno ili vide nešto poznato”, objasnila je.

„Ako me neko vidi u radnji i kaže, ‘Zašto si tako ošišala kosu?’, nije to zato što pokušavaju da budu nepristojni. To je zato što imaju osećaj da me poznaju, da sedim iza njih u crkvi svake nedelje“, istakla je.

Takođe, otkrila je za Vogue da je gotovo odbila ‘neugodnu’ ulogu filmske zvezde Ane Skot u “Ja u ljubav verujem”, nazivajući je “jednim od najtežih stvari koje je ikada morala učiniti”.

“Izgledalo mi je tako neugodno. Čak nisam znala kako glumiti tu osobu”, rekla je o ulozi.

Toliko je, kaže, mrzila oblačenje kao filmska zvezda da je odlučila da nosi svoju odeću u sceni gde izgovara jednu od najpoznatijih rečenica u filmu: “Ja sam samo devojka koja stoji ispred dečka i moli ga da je voli.”

Izbegavajući garderobu koju su joj ponudili na setu, Roberts je rekla da je poslala vozača u svoj stan sa uputama da pokupi odeću iz njenog ormara.

“Bile su to moje japanke, moja slatka plava suknja od baršuna, majica i kardigan”, rekla je.

Objasnila je i svoju odluku da ne snima golišave scene u filmovima.

„Ne želim da kritikujem tuđe izbore, ali za mene je odluka da se ne skinem u filmu ili ne budem ranjiva na fizički način izbor koji, pretpostavljam, činim za sebe. U suštini, biram nešto da ne učinim, za razliku od toga da biram nešto da učinim“, zaključila je.