"Pitanje je da li će ON OVO IZDRŽATI"! Otkrivena POZADINA SVAĐE DŽEJ LO I AFLEKA: Isti problem kao i pre 20 godina preti da im UNIŠTI LJUBAV!

Dženifer Lopez i Ben Aflek dali su drugu šansu svojoj velikoj ljubavi, a za razliku od prvog puta, par je uspeo da ode do oltrara...

Izvor: Blic Žena/Stefana Pavlović  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Supružnici su praktično nerazdvojni od dana venčanja i često se pojavljuju u javnosti, ali čini se da nije sve med i mleko u njihovom odnosu. Naime, u prethodnih nekoliko dama medije su obišli snimci na kojima je očigledna napetost između njih, što je dalje impliciralo glasna nagađanja o problemima u braku.

Naime, čuveni glumac je snimljen u trenutku dok je izrevoltirano supruzi otvorio vrata automobila, a potom ih zalupio, nakon čega je bio neprijatan i prema usputnim prolaznicima i posmatračima. Takođe, na premijeri novog filma Džej Lo "The Mother" par je viđen kako upiru prstom jedno o drugo i vode napet razgovor.

Ekspert za govor tela Džudi Džejms istakla je za "Mirror" da je moguće da će doći do ponavljanja scenarija iz prošlosti, odnosno da će Aflek možda ponovo podleći pritisku kakav je trpeo i pre dve decenije.

Podsetimo, par je prvi put bio zajedno od 2002. do 2004, a bili su i vereni, ali je njihovoj ljubavi došao kraj jer Ben nije mogao da se nosi sa ogromnom pažnjom javnosti.

"Njihov prethodni raskid ostavio je Dženifer slomljenog srca, a ona je tada sugerisala da je to što su bili pod "opsadom" medija dovelo do problema u njihovoj vezi. Videti kako Ben lupa vratima automobila jer se iznervirao zbog toga što su ih fotografisali dok piju kafu, to definitivno ne izgleda dobro. Ipak, incident se dogodio nakon nekoliko vrlo slatkih trenutaka dok su išli po svoje kafe. Tek kasnije se Benu menja raspoloženje, a on žustro hoda ispred nje. Otvara joj vrata automobila, ali je ne gleda dok ulazi unutra, iako jeste pogledao pre nego što je zatvorio vrata", priča Džudi za "Mirror".

"Njegov gest zatvaranja vrata izgleda dosta dramatično i ljutito, ali izgleda da je gnev usmeren na fotografe, sa kojima nastavlja da komunicira i gestikulira sve dok nije došao do svoje strane automobila", dodaje ona.

Da li će paru medijska pažnja opet uništiti vezu?

Ovaj stručnjak za govor tela veruje da je Afleku teško što novinari prate svaki njegov pokret kada je sa svojom suprurgom:

"Postoji bojazan da će se ponovo nositi teško sa medijskom "opsadom", što bi moglo da zabrine Dženifer da će ponoviti pritisci koje je osećao kada je njihova prva veridba propala".

Ona se osvrnula i na scenu sa premijere filma "The Mother", kada su se prema navodima medija supružnici žestoko posvađali.

"Možda su uhvaćeni van konteksta. Ali oni su veterani u šoubiznisu, tako da su navikli da imaju kamere oko sebe, a verovatno su uhvaćeni u trenutku kada su napeto raspravljali o tome kakvu će poruku poslati javnosti svojim pojavljivanjem ili kako da se predstave na crvenom tepihu, koliko nežnosti da razmene, a da ne izgledaju glupo jer to može da zabrine njihove fanove", zaključila je Džejms.