On je imao 31 godinu, a ona 89: Bili su komšije, a onda ju je pozvao da se USELI KOD NJEGA - "Srećan što sam je doživila poslednje dane kod kuće"

Kris Salvatore se 2013. uselio pored Norme Kuk, 85-godišnje bake i njenog mačka Hermesa. Njih dvoje bi se uvek pozdravili kada se vide, ali korektan komšijski odnos se ubrzo pretvorio u veliko prijateljstvo. Kada joj je bio najpotrebniji, kada su njene godine zahtevale dugoročnu brigu i pomoć, on joj se našao i pozvao da živi sa njim.

.

.

Kris i Norma su od 2013. godine živeli kao komšije.

U godinama koje su usledile, njih dvoje su postajali sve bliži i bliži, razgovarajući svaki dan i saznajući sve više i više o životu onog drugog.

Nažalost, sa Norminim godinama njeno zdravlje je počelo da se pogoršava i nakon posete bolnici lekari su rekli da joj je potrebna 24-časovna nega. Kris se tada posvetio svojoj omiljenoj komšinici i trudio se da brine o njoj koliko god je u njegovoj moći.

Kris, znajući da se Norma muči, otvorio je GoFundMe stranicu da plati Normine medicinske račune.

Međutim, kada se preselio u drugi stan, shvatio je da ne može da napusti Normu. U stvari, postali su tako dobri prijatelji.

Norma više nije mogla da živi sama i bila joj je potrebna stalna briga. Salvatore, 31-godišnji glumac, zamolio ju je da se preseli kod njega.

Bez dece ili bliže porodice u blizini, bila je sasvim sama.

"Njena jedina opcija bila je da ode u ustanovu", rekao je on za "Today" i zatim dodao:

.

"Ne bih to mogao da uradim nekome ko mi je kao baka. Tako sam srećan što sam joj obezbedio da doživi poslednje dane kod kuće. Ne mogu da zamislim koliko je loše provesti poslednje dane svog života u bolnici bez svojih prijatelja ili kućnih ljubimaca", rekao je Salvatore za "GoFundMe", prenosi Žena.blic.

Nažalost, 15. februara 2017. Norma Kuk je preminula. Salvatore je podelio srceparajuće vesti na Instagramu, gde je obično delio njihove avanture. Salvatore je rekao da ga je Norma nazvala unukom kojeg nikada nije imala.