"NOSIŠ GA 9 MESECI I POSLE GA NEMAŠ, A DETE ŽIVO" Posle 40 godina Mlađan pronašao biološke roditelje! Pogledajte kako je izgledao njihov prvi susret...

Istina je ugledala svetlost dana posle čak 40 godina!

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Za Mlađana Radivojevića je 3. mart 1981. godine trebalo da bude najsrećniji dan. Njegova biološka majka je tog dana u porodilištu saznala da joj je sin preminuo i da je vreme da ode svojoj kući. To se desilo u kruševačkoj bolnici, posle čega se majka Milica Milojević vratila kući svojoj porodici i nastavila život dalje.

Mlađana su Verici i njenom suprugu, koji su želeli da usvoje dete, kako kaže Verica za "Exploziv" doneli zaposleni iz socijalne službe, tri meseca nakon njegovog rođenja.

Mlađan je prva tri meseca svog života proveo na klinici u Kruševcu, tvrdi Verica, majka koja ga je odgajila.

"Da sam znala da je ukraden, ne bih ga uzela. Još su mi iz socijalnog rekli da "ako nije dobar, mogu da ga promenim", a ja sam jedva čekala prva da ga uzmem", priseća se je Verica i dodaje:

"Oni su mi njega doneli, ja nisam ni za šta kriva. Oni su sve znali. Svi iz socijalnog, moj dever je tada bio načelnik SUP-a, sve su znali ali su krili. Mislili su da ne možemo da nađemo".

Mlađanu su u osnovnoj školi rekli da je usvojen. Tek kada se oženio, na nagovor supruge, odlučio je da potraži svoje biološke roditelje. Tada je saznao da je 90 odsto dokumentacije lažno.

U nastavku pogledajte rasplet događaja i prvi susret majke Milice i sina Mlađana, kao i kako danas žive ove dve porodice...