Mladen je ispunio dečački san – posao je SAMURAJ! Od njegove supruge Jasmine, saznali smo kako je biti u braku sa SAMURAJEM!? (VIDEO)

Mladen Burazerović je majstor različitih borilačkih veština, ali ono što je veoma karakteristično za ovog mladog čoveka jeste činjenica da je ispunio svoj dečački san i postao samuraj! Da, dobro ste čuli… A da li znate kako se postaje samuraj i šta samuraj mora da poseduje?

M.K.  |  Izvor: Prva  |  
.

Mladen je pred kamerama Exploziva priznao da je od malih nogu sam želeo da bude samuraj, ali da nije znao koliku odgovornost to nosi.

“Biti samuraj ne znači biti samo ratnik. To je pitanje načina života, vaspitanja, ličnosti…”, rekao nam je u dahu i otkrio da se prema kodeksu, duša samuraja nalazi se u njegovoj katani:

“Katana treba da bude što čistija, to znači da je što manje borbi imala, prosto da je služila miru. Katana donosi mir, a ne rat, ona ne oduzima život, već daje život.”

.

Uz iskrenost, hrabrost lojalnost, posebno mesto u životima samuraja zauzima porodica, pa ne čudi što smo upravo od Mladenove supruge Jasmine, potražili odgovor na pitanje kako je to biti u braku sa samurajem.