Julka NE VIDI OD SVOJE 10. GODINE, ali kuva, pegla, plete, radi u bašti... Sada je i zvezda TikToka!

Iako ne vidi od svoje 10. godine, ona kuva, pegla i plete. Julka Virijević je 'žena-zmaj' i u međuvremenu je postala i TikTok zvezda. Uz pomoć svoje snaje Aleksandre Virijević, video klipove njenih talenata dnevno pogleda veliki broj ljudi. Julka i Aleksandra su gostovale u emisiji "150 minuta" na prvoj televiziji i ispričale kako su došle na ideju da snimaju Julkine veštine.

Foto: Tv Prva / &150 minuta& printscreen
Foto: Tv Prva / "150 minuta" printscreen
.

Julka je pre svega ispričala kako je došlo do toga da izgubi čulo vida: "Deset godina sam normalno videla pa su onda moji roditelji primetili da mnogo blizu čitam, gledam i slično, pa su shvatili da sa mojim vidom nešto nije u redu. Vid mi se postepeno gubio i na kraju je došlo do toga da uopšte ne vidim, ni svetlost."

Međutim, uprkos tome što ne vidi ni svetlost, ona je savladala sve veštine: "Moji roditelji su bili jako uporni u tome da ja sve naučim, bez obzira na to što ne vidim", dodala je.

Julkina snajka, Aleksandra, objasnila je kako je snimanje TikTokova zapravo počelo: "Nisam očekivala da će tako da ispadne, ali drago mi je što jeste. Ja sam prva bila fascinirana činjenicom da ona može slepa da odradi neke stvari i meni je to bilo interesantno, pa sam došla na ideju da i drugima to pokažem. Da tu vrstu hendikepa približim malo ljudima i da ih uputim u to kakva je svakodnevna borba tih ljudi i kakvi su njihovi izazovi."

Kako se Julka snalazi u bašti, koliko joj je činjenica da je videla prvih 10 godina života pomogla i kako izgledaju Aleksandrini i njeni TikTok klipovi, pogledajte u videu: