Iza OSMEHA zvezde serije "Pokucaj na moja vrata" krije se TUGA: Otac ju je SILOVAO kada je imala 15 godina, a nakon toga usledio je ŠOK!

Melisa Dongel je 23-godišnja turska glumica koja važi za jednu od najlepših žena Turske, međutim, njen je život sve samo ne bajka.

Foto: printscreen Instagram/melisadongel
Foto: printscreen Instagram/melisadongel
.

Iako danas uživa u glamuru, bogatstvu i putovanjima, prošla je pravi pakao dok je odrastala. Naime, prekrasna Melisa dugo je bila meta seksualnog zlostavljanja zbog kojeg i danas nosi emocionalne ožiljke.

Melisa je rođena 18. septembra 1999. godine, a proslavila se u seriji „Elif“ koja je počela da se prikazuje 2014. Nakon tog prvog uspeha je nastavila da ređa uloge, a među najpoznatijim njenim serijama su „Pokucaj na moja vrata“, „Naša priča“ i „Miriše na ljubav“. Zahvaljujući svom televizijskom uspehu koji ju je napravio zvezdom širom sveta, Melisa danas putuje i „kupa“ se u novcu, ali iza njenog osmeha krije se tužna priča.

Naime, glumica je prošle godine progovorila o stravičnom nasilju koje je trpela od strane svog oca. Kada je imala 15 godina, on ju je silovao, a nakon napada se obratila za pomoć svojoj majci. Ona joj nije verovala nego upravo suprotno. Zamolila je Melisu da o tome više nikada ne kaže ni reč niti da spominje bilo kome. Glumica zbog seksualnog zlostavljanja svog oca danas ide na terapije kako bi se nekako nosila s traumom koju je preživela.

U jednom trenutku odlučila je javno da iznese šta je proživljavala jer želi da zaštiti svoju mlađu sestru. Kada je progovorila o tome njen otac je završio u zatvoru dok se njena majka preselila u Rusiju i poslala mlađu ćerku kod Melise u Istanbul.

Melisin je otac tvrdio da je iznela lažne optužbe protiv njega jer joj nije dopuštao da se bavi glumom.

„Ne mogu da razumem zašto je iznela te optužbe protiv mene. Ja sam otac koji voli svoju ćerku“, ispričao je on za turske medije.

Glumica danas tvrdi da je ona za svog oca primarno seksualni objekt, a sada i izvor novca, ali sa njim više ne želi imati ništa.

'Nisam nikome mogla da ispričam traume, jer mi je otac konstantno pretio da će doći kraj mojoj glumačkoj karijeri i maknuti me iz škole. Čak sam se pokušala ubiti. Ne sećam se koliko puta sam bila hospitalizovana. Onda sam to požalila i upitala se: 'Zašto si to činim?' No nisam si mogla pomoći“, rekla je glumica prošle godine o periodu zlostavljanja u srednjoj školi.

Danas uprkos svemu Melisa blista i napokon je pronašla sreću. Na Instagramu se tako nedavno pohvalila luksuznim stanom u kojem živi kao i odmorom u ekskluzivnom spa centru, a redovno oduševljava i svojim odevnim kombinacijama, piše Story.hr.