Oboje su holivudske zvezde, a malo ko zna da su ikad bili zajedno. Bili su u kratkoj vezi kada je ona već bila ostvarena i uspešna pevačica, a on glumac u usponu.

Do kraja 1980-ih, Tom Kruz je zahvaljujući ulogama u filmovima "Top Gun", "Legend" i "Risky Business" postao jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu

Sa druge, strane Šer je već dve decenije bila velika pevačka zvezda.

Prvo je stekla slavu kao deo pop dua "Sonny&Cher" sa bivšim mužem Sonijem Bonom, a onda je postala uspešan i solo umetnica, TV voditeljka i glumica.

Foto: Profimedia

Kada je upoznala Toma Kruza 1985. godine, imala je 39, a on 23 godine.

Upoznali su na venčanju Šona Pena i Madone u Malibuu, a nakon venčanja su se sreli još jednom u Beloj kući pre nego što su se upustili u strastvenu vezu.

- Tamo u Beloj kući je bila gomila ljudi koji su disleksični, a i Tom i ja smo disleksični - rekla je jednom prilikom Šer za Event o njihovom prvom susretu.

- Nismo izlazili dugo nakon toga, ali je tu definitivno postojala neka veza - rekla je ranije Šer tv voditelju Džejmsu Kordenu pričajući kako je Tom među njenih "pet najboljih ljubavnika".

Pevačica i glumica je jednom prilikom Opri Vinfri rekla da je tu mogla da se rodi velika romansa da "nisu morali da se rastanu zbog prenatrpanih rasporeda".

Kada ju je Opra upitala o vezi sa Tomom Kruzom, Šer je odgovorila:

- To je bio dug sastanak, živela sam u njegovom stanu.

Foto: Profimedia

Kada je Šer jednom prilikom za medije pričala o njihovoj vezi, govorila je da se sve desilo pre nego što se upustio u sajentologiju.

- On tada nije bio sajentolog. Bilo je prilično vruće i teško na trenutak. Osoba koju sam poznavala tada bila je sjajan i drag momak.

A kada su je godinama kasnije upitali da li su ona i Tom još uvek prijatelji odgovorila je da jesu:

- Da! Iako ne razumem šta on radi, cela ta stvar u vezi sajentologije. Ne mogu da razumem pa jednostavno... ne.

Njihovu zajedničku fotografiju iz perioda ljubavi, možete pogledati OVDE!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.