Ima samo 18 godina i do sada je učinio više humanitarnih dela nego neko za ceo život! Mnogi ga danas zovu MINISTROM SAOBRAĆAJA, evo i zašto...

Iako ima samo 18 godina, iza njega je mnogo humanitarnih dela, možda više nego što je neko drugi učinio za života. Učestvovao je u nekoliko bitnih projekata za decu i omladinu Novog Sada. Doprineo je nastanku saobraćanih poligona u blizini škola. Učestvovao je u borbi protiv nasilja. Organizovao je humanitarne turnire, a pored svega je i fudbalski sudija. Gost "150 minuta" bio je Nikola Veselinović, dobitnik memorijalnog priznanja predane dobrote i predane humanosti.

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

U medijima se smatra vršnjačkim edukantom i na tu titulu je posebno ponosan. Nikola smatra da taj posao nije nimalo lak, ali mu je najviše od svega drago ako uspe da svog vršnjaka osvesti i nauči nečemu lepom.

Široj javnosti je postao poznat onog trenutka kada su naslovnice bile ispunjene njegovim fotografijama i izjavom da želi da postane ministar saobraćaja, zbog čega ga danas mnogi tako i oslovljavaju.

Kada je počeo da se bavi humanitarnim radom i kako sve to usklađuje sa svojom prvom ljubavlju - fudbalom, pričao je Nikola u nastavku...