Igrala je Semi Džo u "Dinastiji", pred njom je bila perspektivna budućnost, ali stigli su i poroci: Gde je danas?

Američka glumica Heder Loklir ostala je upamćena po ulozi Semi Džo iz Dinastije, kao i Amande Vudvard u seriji "Melrose Place".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Zbog lepote dobijala je basnoslovne honorare, a nuđene su joj i mnoge odlične uloge. Svoju karijeru držala je pod kontrolom sve dok nije počela da pije, a onda su se na to nadovezale i druge zavisnosti.

Ulazila je u veze bez mnogo razmišljanja, a nakon što popije alkohol znala je da bude veoma nezgodna. Njene veze sa Tomijem Lijem i Ričijem Samborom, s kojim je dobila ćerku Avu, često su punile stranice američkih tabloida.

Heder je često znala da napravi skandale zbog kojih su je mnogi osuđivali, a dolazila je i u sukob sa zakonom.

Glumica je bila uhapšena u Kaliforniji 2008. godine zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Testovi su pokazali da je, pored alkohola, Heder Loklir uzimala i određene opijate. Početkom 2017. godine ponovo je otišla u rehabilitacioni centar za odvikavanje od droge i alkohola.

Osim odvikavanja od alkohola i opijata, Heder je imala problem i zbog toga što je bila "navučena" na plastične operacije. Nekadašnja bomba devedesetih, danas je gotovo neprepoznatljiva.

Nedavno joj je ponuđeno da se vrati svojoj staroj profesiji, a ona je rekla da razmišlja da prihvati ponudu.

Njeni prijatelji je uprkos svemu nisu zaboravili i ostavili na cedilu, pa se nada da će uz njihovu pomoć uspeti da se izvuče iz problema i nastavi da vodi život kakav je vodila ranije.

.

Izvor:superzena.b92.net