Amanda Bajns nije uzimala lekove pre nego što je u nedelju ujutru smeštena na psihijatrijsko lečenje.

"Prestala je sa lekovima i dalje ih ne uzima”, tvrdi glumičin bivši verenik Pol Majkl i dodaje: "Ona je divlja".

Majkl kaže da su on i Amanda sada prijatelji, a poslednji put viđeni su zajedno u decembru 2022. godine.

Očevidac je za TMZ rekao da je bivša glumica, koja ima bipolarni poremećaj i koja je ranije koristila nedozvoljene supstance, lutala gola ulicama u centru Los Anđelesa, kada je zaustavila auto i poručila vozaču da prolazi kroz psihijatrijsku epizodu.

Amanda je odvedena u obližnju policijsku stanicu, gde je stručnjak za mentalno zdravlje procenio da mora da ode u bolnicu. Hospitalizovana je na 72 sata. U zavisnosti od njenog stanja, može ostati duže na lečenju.

Raskinula veridbu jer je njen dečko gledao pornografski sadržaj

Amanda Bajns koja se proslavila devedesetih i početkom 2000. radovala se zajedničkom životu sa Majklom kada ju je zaprosio 2020. Međutim, raskinuli su dve godine kasnije.

Ona ga je javno optužila da ne uzima svoju terapiju, da se vraća kokainu i da gleda eksplicitne sadržaje "mama sa sinom".

Amanda je rekla da je izbacila iz kuće bivšeg verenika kada ga je uhvatila kako prati "MILF" snimke.

"Pokušala je da me izbaci, ali ja sam otišao da nađem svoj stan", rekao je Majkl svoju stranu priču.

Prema njegovim rečima, njene optužbe protiv njega su lažne, a lagala je kako bi skrenula pažnju sa sebe, i afera koje je imala tokom cele njihove veze.

Šta kažu njeni roditelji

Roditelje Amande Bajns imali su do 2013. starateljstvo nad svojom ćerkom. Sud je to ukinuo, jer je procenjeno da glumica može sama da brine o sebi. Kako piše TMZ, oni za sada neće tražiti novi zahtev za starateljstvo, ali su veoma zabrinuti za svoju ćerku.

Amandu Bajns znate po brojnim ulogama u hit serijama i filmovima: "Nicklelodeon sketch comedy", "The Amanda show", "What i like about you"", "Big fat liar", "What a girls want"...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.