Dženifer Aniston iskreno o BORBI za potomstvo: "Pokušavala sam da zatrudnim, to je bio izazovan put za mene"

Holivudska glumica i zvezda serije "Prijatelji" Dženifer Aniston pre nekoliko meseci našla se na „meti“ javnosti kada su je optužili da joj je karijera preča od porodice i da nikada nije želela da ima decu. Ona je tada istakla da se nikada ne bi odrekla porodice zarad karijere, a to je ponovo potvrdila.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Dženifer je u novom intervjuu za Allure progovorila o svojoj velikoj želji da postane majka te priznala da joj je žao što nije donela odluku o zamrzavanju jajnih ćelija dok je bila mlađa. Glumica je otkrila da je probala sve kako bi dobila bitku s neplodnošću.

Takođe je dematovala nagađanja da se jedan od njenih bivših muževa, Bred Pit ili Džastin Teru, razveo od nje jer mu "nije htela roditi dete."

"Pokušavala sam da zatrudnim. Bio je to izazovan put za mene", rekla je glumica.

Dženifer je dodala da se sada pomirila s činjenicom da nikad neće imati decu.

"Dala bih sve da mi je neko rekao: 'Zamrzni svoje jajne ćelije. Učini si uslugu.' Evo me danas. Brod je isplovio“, priznala je ona.

Dženifer, koja je 10 godina glumila u hit seriji „Prijatelji“, od 1994. do 2004., priznala je da je bila previše usmerena na karijeru da bi razmišljala o tome da će se u budućnosti možda hteti skrasiti i imati decu.

Holivudska lepotica je napomenula da bi jednog dana mogla da napiše knjigu o svojim dugotrajnim borbama s neplodnošću, nečemu što je godinama skrivala od javnosti "iz potrebe da zaštiti sebe."

"Svet stvara priče koje nisu istinite pa bih mogla da kažem istinu. Osećam se kao da izlazim iz hibernacije. Nemam šta da skrivam", poručila je Dženifer, prenosi Index.hr.

Dženifer Aniston ima pet navika zbog kojih izgleda besprekorno u šestoj deceniji, a više o tome pročitajte OVDE