Dok su prvi put VODILI LJUBAV, upala je policija: Počelo je BURNO, traje 40 GODINA, poznati par odbija da STUPI U BRAK, a na ovakvoj vezi im SVI ZAVIDE

Slavni glumci Goldi Hon i Kurt Rasel u vezi su 40 godina. Važe za jedan od omiljenih holivudskih parova, a evo kako je njihova ljubav tekla.

Izvor: Žena Blic/Jelena Milenković  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Goldi Hon je od 1983. u vezi je sa Kurtom Raselom (71) sa kojima ima sina Vajata (36) koji se, poput roditelja, bavi glumom.

Glumica je sa Raselom odgajala svoju decu iz braka sa Bilom Hadsonom, Kejt (43) i Olivera (46), koji su postali poznata glumačka imena. Kurt je u braku sa Sizon Hambli dobio sina Bostona (42) koji je veoma blizak sa Goldi. Reklo bi se, velika srećna porodica.

Kada slavnu Goldi pitaju zašto se ne udaje za Kurta Rasela, kaže: "Da sam pristala da se udam, do sada bih već odavno bila razvedena.Ako imate potrebu da se vežete za nekoga, onda je važno da budete u braku. Ali, ako ste po prirodi nezavisni, onda je bolje da se ne venčavate".

Njihova veza je jedna od najstabilnijih u Holivudu, pa je mnoge zanimalo ima li njihova ljubav neku posebnu tajnu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

"Znate kako ponekad zaboravite zašto ste se u nekoga zaljubili? Ja se tako prisećam svega, i zašto sam se zaljubila. To je tako poseban osećaj", otkrila je glumica.

Goldi i Rasel često sasvim pričaju o svojoj ljubavi, pa je tako on jednom prilikom otkrio kako je izgledalo njihovo prvo vođenje ljubavi.

"Gledali smo film, a posle smo otišli na ples. Ludo smo se provodili, pa smo zaključili da ne želimo da se noć završi na plesu. Otišli smo u kuću koju je ona bila nedavno kupila", rekao je Rasel.

Stvari su zatim postale uzbudljivije. "Popeli smo se na sprat, "razgledali" imaginarni nameštaj u nedovršenoj spavaćoj sobi. Počeli smo da vodimo ljubav. To je bilo veoma realno, a sledećeg trenutka u sobi se stvorila policija".

Policajci su upali jer su smatrali da se radilo o provali. Glumičin novi dom se u trenutku burnog odnosa još renovirao, pa čim je policija primetila nekog u kući, brzo je upala u nju.

"Sve je to bilo veoma bizarno", priznao je Kurt Rasel.