ČUVENA GLUMICA se UDALA ZA BRATA OD TETKE, a njihov INCEST razorio je celu porodicu; zajedno su dobili i SINA: Svi su nas MRZELI, a on je bio moja stena...

Kada je italijansko-australijska glumica Greta Skaki svojevremno uplovila u romansu sa veoma bliskim rođakom, odnosno bratom od tetke, to ne samo da je šokiralo javnost, već je i napravilo trajni razdor u toj porodici.

Izvor: Žena Blic/Stefana Pavlović  |  
Greta Skaki nekada; Foto: Profimedia
Greta Skaki nekada; Foto: Profimedia
.

Gretin otac Luka, italijanski slikar, bio je potpuno "razoren" i van sebe ovakvim raspletom, ali uprkos glasnom otporu i neprihvatanju ostatka porodice Greta i Karlo Mantegaca, njen brat od tetke, uplovili su u bračne vode. Oni su 1997. dobili čak i sina Matea.

"Moj tata je bio duboko povređen i prilično uništen. Bio je veoma ljut", ispričala je Greta u jedinom intervjuu koji je dala kada je reč o ovom odnosu, priznavši da je i ona sama bila užasnuta emocijama koje je osetila prema tri godine starijem Karlu.

"On je bio moja uteha, moja stena, i čovek kome sam se okrenula kada sam se osećala očajno", dodala je. "To se prosto dogodilo jedne noći kada je došao kod mene i bio je to potpuni šok. Bili smo dugo prijatelji pre nego što se to desilo i nisam ga ranije posmatrala na taj način. Definitivno sam bila užasnuta zbog toga i brinula sam se kako to da saopštimo ljudima - na prvom mestu porodici. Neki od rođaka sa italijanske strane bili su veoma ogorčeni. Mom ocu je to bilo posebno teško, jer je Karlo bio njegov omiljeni rođak. Bili su bliski prijatelji, a dugo posle ovoga nisu pričali. Katolički orijentisane novine toliko su negodovale kada se naša veza obelodanila. Bila sam uplašena, mislila sam da ću možda morati da pobacim našu bebu. Imala sam osećaj da je smak sveta. Ja sam tražila nekog ko će me voleti, podržavati i biti tu za mene i decu. Karlo je bio stena, neko ko daje i stara se o meni. On apsolutno zna kada je nešto prioritet i mnogo radi za našu porodicu. On je bio prva osoba u bolnici nakon što se Lejla rodila i njen je kum. On je bio moj najbolji prijatelj i on je postao moj ljubavnik", potanko je objasnila Skaki.

Greta sa bivšim suprugom; Foto: Profimedia
Greta sa bivšim suprugom; Foto: Profimedia
.

Status njihove veze godinama je bio strogo čuvana tajna, zbog netipične prirode odnose, ali jer niko od njih dvoje nije javno govorio o svojoj ljubavi. Ipak, do nedavno se verovalo da je par još uvek zajedno, no pre nekoliko dana u javnost su isplivale nove informacije, prenosi "Daily Mail". Par se zapravo razveo pre više od decenije.

"Razveli su se pre 12 godina", potvrdio je Gretin mendažer prošle godine.

I izvor blizak 62-godišnjoj glumici potvrdio je da je došlo da rastanka, ali je naglasio da je razlaz prošao u prijateljskom duhu.

"Jednostavno su se rastali kao što mnogi drugi parovi rade, ali među njima nema animoziteta. Imaju zajedničko dete i žele jedno drugom dobro. Jednostavno nisu bili suđeni jedno drugom. Greti je privatnost veoma važna i nikada joj nije bilo prijatno da razgovara o ličnim stvarima", rekao je izvor.

Inače, Greta ima još jednu ćerku iz veze sa glumcem Vinsentom D' Onofrijem- Lejlu Džordž (31), koja se i sama bavi glumom, a javnosti je poznata i kao bivša supruga Šona Pena.

Inače, slavna Italijanka je bila "ludo, nemoguće" zaljubljena u D'Onofrija i tvrdila je da je bio "ljubav njenog života", ali se par rastao 19912, kada je njihova ćerka Lejla imala samo šest meseci. Navodno je raskid do te mere slomio Gretu da joj je bilo potrebno četiri godine da počne ponovo da radi.

Greta Skaki danas; Foto: Profimedia
Greta Skaki danas; Foto: Profimedia
.