Bila je najveća ZAVODNICA i važila je za "rasturačicu BRAKOVA": Udala se za MILIJARDERA i izgubila sjaj, a on je ostavio pod stare dane...

Neverovatna ljubavna priča Džeri Hol ravna je filmu i puna je zanimljivih detalja.

Izvor: stil  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Nekadašnja manekenka i glumica Džeri Hol važila je za jednu od najpoželjnijih žena na svetu. Bila je jedna od onih za kojom su muškarci gubili glavu, dok su njeni ljubavni odnosi bili veoma turbulentni.

Mogla je da ima koga hoće, menjala je muškarce kao čarape, ali onda je pod stare dana dočekala nešto što nije mogla ni da sanja. Ostavljena je na surov način od milijardera Ruperta Merdoka, a evo kako je sve počelo.

Sedamdesete godine bile su zlatne za nju, a upravo tada upoznala je miljenika žena - Brajana Ferija, sa kojim je provela četiri godine, a veridbu je raskinula zbog frontmena benda Roling Stouns, Mika Džegera. Kada je upoznala Džegera, 1976. godine on je uveliko bio u braku sa Bjankom Džeger koju je ostavio čim ga je Džeri zavela. Nakon samo godinu dana postali su ljubavni par o kojem su svi pričali. Njih dvoje dobili su četvero dece, ali se nikada nisu venčali.

Sa svojih 183 cm oduvek je odskakala od svojih koleginica. Duga, negovana zlatna kosa, crveni karmin, plave, mačkaste oči, savršeno telo, ali i fantastičan osećaj za odevanje, napravili su od Džeri Hol ikonu stila za sva vremena i supermodela pre nego što je sam termin nastao. Uspela je čak da pomuti um i princu od Bruneja koji joj je poklonio veliki buket cveća – toliko veliki, da su ga nosila dva muškarca. Uprkos neverovatnoj lepoti koju je posedovala, Džeger je počeo da je vara. Međutim, glumica mu nije ostala dužna, a početkom osamdesetih upoznala je Ruperta Merdoka i sa njim prevarila Džegera.

"Imala sam aferu s Robertom, ali Mik me preklinjao da mu se vratim. Mislila sam da će se promeniti u jednom trenutku, ali nikad nije. Njegove akcije s drugim ženama bile su poprilično gadne, ali to je bila jedina stvar koja me nervirala kod njega", bila je izjavila u jednom od intervjua.

Džeri i Merdok su se prvi put u javnosti pojavili kao par na finalu Svetskog kupa u ragbiju u Tvikenhamu u Londonu u oktobru 2015. gde je on fotografisan kako je ljubi u obraz dok je sijala od sreće. Prvo javno pojavljivanje bilo je sledeće godine na dodeli Zlatnih globusa, a prijatelji su tvrdili da milijarder nikada nije bio srećniji.

Mardok, za kojeg se procenjuje da je 'težak' 17,7 milijardi dolara, ima ukupno šestoro dece - ćerku s prvom suprugom Patrisijom Buker, ćerku i sinove s drugom suprugom Anom Men, i ćerke Kloi ,, koje je dobio s trećom suprugom Vendi Deng.

Džeri i Rupert venčali su se na intimnoj ceremoniji 2016. godine u Spencer Houseu, nakon burne petomesečne romanse. Tada je medijski tajkun izrazio sreću zbog veze sa bivšom manekenkom, objavivši na Tviteru nedugo nakon ceremonije kako je zaključio da će uzeti pauzu od društvenih mreža da bi uživao u braku.

Nakon udaje za milijardera prestala je da se sređuje i da se osvećuje sebi. Prijatelji slavnog para tada su govorili da je Hol unela ravnotežu u Mardokov život koji je decenijama bio fokusiran samo na posao.

Rupert je 25 godina stariji od Džeri, a kada je prešao 90 godina, starost je učinila svoje, a Džeri je bila ta koja ga je negovala i pomagala mu da hoda. Međutim, odjednom sve sve srušilo kao kula od karata.

Merdok je mejlom ostavio Džeri i ponizio je kao niko nikada.

"Džeri, nažalost odlučio sam da prekinem naš brak. Svakako smo se lepo proveli, ali ja imam mnogo posla. Moj njujorški advokat će odmah kontaktirati tvog", pisalo je u poruci koju je milijarder poslao Džeri.

Nju je to jako začudilo jer se nikad nije svađala s Rupertom. Ali navodno joj je naredio da u roku od 30 dana iseli svoje stvari i da pokaže račune kako bi dokazala da stvari koje uzima zaista njoj pripadaju.

Nakon razvoda je njoj pripao njihov dom u Oksfordširu u kojem je navodno otkrila da sigurnosne kamere na posedu i dalje šalju snimke Foksu, televizijskoj mreži koja je deo Mardokovog medijskog konglomerata, nakon čega ih je isključila.

Ali osim Mika i sada Ruperta, u njenom ljubavnom životu trag su ostavili i umetnik Endi Varhol, istoričar Adam Zamojski, osnivač Microsofta Paul Alen, producent Džordž Vaud, igrač kriketa Šejn Varne i preduzetnik Varvik Hemsli.