Bila je mala MIS AMERIKE i sa 7 godina zaradila PRVI MILION: Njen život se sada POTPUNO PROMENIO! (FOTO)

Kako danas živi i šta radi devojčica koja je sa 7 godina pobeđivala na svim takmičenjima lepote?

Izvor: yumama/Teodora Andrić  |  
Foto: Profimedia/Marc Andrew Deley/GettyImages/AFP
Foto: Profimedia/Marc Andrew Deley/GettyImages/AFP
.

Priča o Izabeli Baret, devojci koja je skoro od kolevke počela da zarađuje ogroman novac. Izabela je kao mala devojčica učestvovala na raznim takmičenjima i postala jedna od učesnica emisije "Mala deca i tijare" na kanalu TLC.

Projekat prate milioni ljudi širom sveta, a emisija prikazuje svakodnevni život devojčica koje su redovne na dečijim takmičenjima lepote. Kakve žrtve podnose deca da bi pobedila. Uče složene plesne korake, idu na dijetu i podvrgavaju se raznim procedurama za poboljšanje svog izgleda (od veštačkih trepavica i noktiju, do samopotamnjivanja). Mnogi su kritikovali ovu emisiju i komentarisali kako roditelji koriste decu da bi stigli do novca i popularnosti, a mnoge od ovih procedura mogu da budu štetne po mališane.

Izabela i njeni roditelji nisu gubili vreme. Čim je njihova ćerka postala poznata zahvaljujući emisiji na TLC-u, počeli su da je promovišu na društvenim mrežama. Kada je devojčica imala 7 godina, njeni roditelji su u ime svoje ćerke stvorili prvi brend odeće i nakita pod nazivom "Glitzy Girlz". Brend se specijalizovao za odeću i dodatke za balske plesove, gimnastiku i druge sportove kojima se bave mnoge devojčice širom sveta.

Izabela sada ima 17 godina i stvorila je još jedan brend sportske odeće. Ona je model za mnoge komade. Ove godine, je izbacila i kolekciju kupaćih kostima, kao i kolekciju odeće za zimske sportove.

Do 17. godine njeno bogatstvo se skoro udvostručilo i dostiglo 1,8 miliona funti. Dakle, pored 55 kruna koje je osvojila na takmičenjima lepote kao dete, roditelji devojčice su iskoristili tu popularnost i obogatili se.

Sada kupuje sportske automobile i reklame za njenu odeću su na bilbordima na Tajms skveru. Kako je navela, ona voli jastoge i može da potroši 70 hiljada funti na žurku.

"Moji fanovi me vole, govore mi da sam stvarno kul i stvarno lepa - nema šta da mi se ne sviđa što sam poznata." - rekla je 17-ogodišnjakinja Izabela Baret.