Duhovi u nama: 15 jezivih priča dece koje su čuvale bebisiterke

Da je dečija mašta beskrajna, to i vrapci na grani znaju. Ali, šta kada mašta preskoči granice ovozemaljskog? Pročitajte u kakvim su se situacijama našle bebisiterke širom sveta kada su im se obratila deca sa potpuno neverovatnm, jezivim pričama.

.

"Pre nekoliko godina sam čuvala ćerku moje prijateljice i bilo je vreme da se ide na spavanje. Ona je plakala i govorila kako neće, a ja sam joj rekla kako sada sve dobre devojčice spavaju, kako bi se odmorile. Ona je uperila prst na drugi kraj sobe, u prazno, i pitala "A šta je sa onom devojčicom?"

"Pre dve godine sam gledala kroz godišnjak iz srednje škole sa mojom, petogodošnjom rođakom. U jednom trenutku je uperila prst ka jednoj slici dečaka i rekla "Hej, ovaj izgleda baš kao Nikolas". Upitala sam je ko je to, a ona je rekla "Dečak koji živi u mom ormanu" i nastavila mirno da gleda slike. Zamalo nisam umrla."

"Deca svašta znaju. Moja nećaka konstantno govori o svojoj starijoj sestri, a stalno priča i sa njom. Problem je što je ona jedinica i nema pojma da je njena mama pre nekoliko godina bila trudna i da je izgubila bebu. To me nekada začudi."

"Išla sam ka kupatilu u tetkinoj kući, kada sam na vrhu stepenica ugledala njenu ćerku koja je pravila smešne face. Pitala sam je šta radi, a ona je uperila prstom ka podnošju stepenica i rekla kako imitira izraze lica "one tete tamo, sa pletenicama". Pogledala sam i tamo nije bilo nikoga. Onda je ona odjednom počela da pravi izraze lica osobe koja ne može da dođe do daha. "

"Sedela sam pored Džejka, petogodišnjeg rođaka. U jednom trenutku je rekao kako s moje druge strane sedi Džejkob, obučen kao drvoseča. Pogledala sam, ali nije bilo nikoga, pa sam se malo uplašila. Onda m je Džejk rekao da se ne brinem, jer Džejkob nema ruke..."

"Jedan moj rođak je stalno pričao o ženi koja ga je noću posećivala u sobi. Rekao je da nosi crvenu haljinu, da se zove Freni i da mu peva... I da lebdi"

Pazila sam nekoliko klinaca dok su im roditelji bili u bioskopu. Najmlađeg sam stavila da spava i sela da gledam TV, dok se njihovi roditelji nsu vratili. Sutradan, ti roditelji su me zvali i rekli mi da im je najmlađe dete reklo da sam celu noć stajala na vratima njegove sobe, da sam ga gledala i smeškala se. Nisam znala šta da kažem"

"Prijateljica i ja smo čuvali mog četvorogodišnjeg rođaka. Ona je verovala u celu priču o reinkarnaciji i želela da testira na mom rođaku. Pitala ga je šta je bio u prošlom životu, a on je rekao da je bio mašinovođa i mahnuo rukom baš onako kako to mašinovođe rade. Problem je u tome što je on rođen slep. "

"Pre nekoliko godina sam čuvala ćerku jedne drugarice. Gledala je kroz veliki prozor u hodniku u noć nekoliko minuta, pa je onda počela da vrišti i plače kako je nešto suvše strašno. Pokušala sam da je smirim i da je pitam šta je strašno, na šta mi je rekla da tama dolazi unutra. Sada."

"Kada sam ga ušuškala za spavanje, on je rekao "Znaš, nikada nikoga nisam ubio. Nisu morali da mi uzmu ruku, ali je sve bilo prekriveno krvlju."Moja teorija: reinkarnacija vojnka iz II Svetskog rata"

"Zagrlila sam svog trogodišnjeg rođaka, a on mi je rekao: "Ne brini se, nikada neću da glođem tvoje kosti. Ikada. Obećavam". "

"Mog dečka je ubio zalutali metak i ponekad mi toliko nedostaje da plačem. Jednom me je to pogodilo i sela sam i počela da plačem. Prišao mi je moj rođak i pitao zašto plačem i ja sam mu rekla. On je imao zbunjen izraz lica i rekao je: "Ali zašto, kada on sedi na terasi?".

"Čuvala sam jednu devojčicu po imenu Sara, koja je volela kada je čuvam. To mi je rekla njena mama. U jednom trenutku mi je Sara rekla da će me staviti u jednu teglu kada umrem, kako bih joj uvek bila blizu".

"Moj rođak mi je stalno pričao o jednom čudnom čoveku koji živi u maminoj i tatinoj sobi. Pitala sam ga kako izgleda taj čovek, a on je rekao: "On nema lice".

"Jedne noći sam čuvala neku decu i najmlađe je nacrtalo obešenu ženu. Prišao mi je i rekao: "Ona mi je rekla da to nacrtam. Rekla je da dolazi po tebe. Sakrij se."

Izvor: Papričica