Ovaj čovek nije jeo ni pio 70 godina!!!

On jveć 78 godina živi u pećini, bez hrane i vode… Naučnici su poželeli da provere njegove trvdnje, a rezultati su ih zaprepastili!

.

Indijac Prahlad Jani (85) stanuje u pećini Amba i tvrdi da bez hrane i vode živi više od 70 godina! Svoj dom je napustio u potrazi za duhovnim mirom, kad je imao sedam godina, a četiri godina kasnije blagoslovila ga je boginja Amba...

Od tog blagoslova, Prahlad Jani živi bez hrane i vode, a svoju održivost dobija, kako tvrdi "nektara koji se filtrira kroz rupu u njegovom jeziku". Njegove tvrdnje proučavao je tim sastavljen od 30 naučnika tokom tri nedelje, podvrgnuvši ga nizu medicinskih testova.

Posmatrali su ga pomoću nadzornih kamera i utvrdili da ništa nije jeo ni pio sve vreme boravka u bolnici! Stručnjaci kažu da bi bilo koji drugi čovek preminuo od posledica tolikog uskraćivanja hrane i vode, ali Jani nije bio čak ni malaksao. On takođe nije ni urinirao niti je imao stolicu.

"Verujemo da je telo Prahlad Janija prošlo biološku transformaciju kao rezultat meditacije i snažne joge u potpuno prirodnom okruženju u kojem boravi", kažu lekari.

Indijski naučnici pretpostavljaju da je ovaj fenomen povezan s Amrtiom Čakrom (čakrom trećeg oka), budući da Vede govore o tome kako je ona u mogućnosti da proizvede božanski sok koji sadrži život.

Njegov mozak sličan je 25-godišnjaku, a on ima 85 godina. Praksa koju primenjuje su nekako misteriozno transformisale biološko funkcionisanje njegovog tela, kojem više ne treba energija i hrana iz materijalnih izvora.

Naučno razumevanje načina na koji se može preživeti bez hrane i vode može u mnogome pomoći u ostalim naučnim sferama, kao što je slanje čoveka na daleka svemirska putovanja.

Izvor: zanimljivostidana