Šta se dogodilo ovom paru posle 67 godina braka?

Olimpija De Nitis (95) i njen suprug Majkl (94), zajedno su proveli ceo svoj život! Zato ne čudi što je njihov kraj bio upravo ovakav… Ali, krenimo redom…

.

De Nitsovi su odrastali u istom kvartu Port Redinga. Jedno drugom su bili prva simpatija, ali i večna ljubav. Venčali su se odmah po okončanju Drugog svetskog rata, a u više nego srećnom braku proveli su neverovatnih 67 godina!

Bez obzira na ljubav koja ih je spajala još od detinjstva, sa svadbenoj fotografiji nastaloj davne 1946. Olimpija i Majkl sigurno nisu mogli da naslute da će njihov brak trajati toliko dugo, a još manje da će umreti gotovo u istom danu…

Kada je Olimpija preminula u bolnici “JFK Medical Center’s Haven Hospice” u Edisonu, članovi porodice nisu želeli da vest o njenoj smrti prenesu Majklu koji se u drugoj bolnici borio sa rakom.

“On nije znao da je Olimpija umrla” rekla je njihova praunuka En Mari MekDonald, i dodala:

- Doneli smo odluku da mu ne kažemo, jer je postojao tračak nade da ćemo ipak moći da ga odvedemo kući.

Ipak, 32 sata nakon što je njegova voljena žena napustila ovaj svet, I Majkl je predao svoju bitku i preminuo u bolnici “Robert Wood Johnson University Hospital” u Nju Brunsviku.
Cela porodica je teško podnela njihovu smrt budući da su Olimpija i Majkl važili za izvanredne osobe. En Mari je uverena da je Majkl instiktivno znao da je njegova supruga umrla i da veruje da su i sada zajedno, baš kao što su to bili celog života.