Zbog partnerove BRADE dobila je INFEKCIJU KOŽE LICA: Muškarci, obratite pažnju... (VIDEO)

Mlada tiktokerka Hana Pejdž je na svojoj omiljenoj platformi objavila snimak u kom objašnjava da je dobila kožnu infekciju na licu i to zbog partnerove brade, a u snimku poziva sve muškarce da obrate pažnju na higijenu ovog dela lica.

Foto: TikTok Printscreen/h.paigeee
Foto: TikTok Printscreen/h.paigeee
.

Hana je u snimku pokazala neprijatnu kožnu reakciju koju je proživela nakon što se ljubila sa partnerom. Tada je ustanovila da je koža na licu popucala i da se inficirala.

Kako prenosi "The Sun", devojka je u početku svima govorila da je bradu povredila tako što je udarila u zid, a potom je odlučila da ipak javno podeli svoje iskustvo i podigne svest kod muškaraca o tom problemu.

"Muškarci, molim vas da perete svoje lice. Imam vrlo osetljivu kožu i zato je reakcija ovako teška. Dlake su probile moju kožu i otvorile put bakterijama", objašanjava Hana u snimku gde je jasno pokazala svoje lice.

"Iako se čini da je to samo crvenilo, vremenom je postajalo sve gore".

Pet dana je pila antibiotike, nakon čega joj se koža zalečila. Takođe, taj predeo lica je tretirala antibaketerijskim kremama kako bi ubrzala lečenje.

Čim je ovu priču podelila na TikToku, njeni pratioci su se odmah u komentarima oglasili sa sličnim iskustvima.

"Da! Drago mi je što kod mene nikad nije bilo ovako dramatično, ali zbog svega sam gotovo odustala od muškaraca", napisala je jedna, dok je druga dodala:

"Svima sam rekla da sam pala i bradu ogrebala o tepih".

@h.paigeee Round of antibiotics later… wash your faces please men #beardrash ♬ CUFF IT - Beyoncé

.

(A.B.)