Šta je zaslužno za super liniju Ane Stanić, a bez čega Ana Mitić ne može

Uskoro na portalu B92.net čitaćete teške, ali inspirativne priče žena koje su imale težak period, koje su se izborile sa bolestima, prebrodile krize u braku, vezi, na poslu...

Foto: Aleksandar Krstović
Foto: Aleksandar Krstović
.

U narednom periodu očekuje nas velika akcija "Budi bolja, budi bolje", a na Superženi i u okviru projekta #kakosi očekuju vas priče žena koje su imale težak period, koje su se izborile sa bolestima, prebrodile krize u braku, vezi, na poslu...

Veliku akciju Superžene i projekta #kakosi podržale i poznate ličnosti FOTO

U okviru priprema, nedavno smo se na TV Prva družili sa našim ambasadorkama projekta – pevačicom Anom Stanić i voditeljkom Anom Mitić.

Sa njima smo razgovarali o mentalnom zdravlju, pričali smo o krizama koje su prebrodile... O svemu tome biće reči sledeće sedmice, a do tada sa vama delimo informacije koje smo dobili na samom snimanju.

Kada smo se u pauzama između slikanja u ženskim pričama dotakli toga kako koja od nas održava liniju, saznali smo da Ana Stanić vitku figuru ima zahvaljujući genetici, dok Ana Mitić redovno vežba, ali jednostavno ne može bez čokolade:

"Bez slatkog ja ne mogu. Kada je reč o čokoladi tu mi pomaže samo 200 grama. Što se tiče 100 grama, pa to je samo zalogaj", priznala je Ana i sve nas je nasmejala.

Mnoge od nas se pronalaze u njenoj priči. Ništa bez 200 grama čokolade!

Foto: Aleksandar Krstović
Foto: Aleksandar Krstović
.