Gospođa Mirković je iznela nekoliko „poslastica“ iz pekare, koje često jedemo za doručak i ukazala da su u pitanju kalorijske bombe, bez vitamina, koje bi nam značile ukoliko bismo išli da radimo u polju. Ipak, za neki drugi rad, ovo nije pravi izbor za doručak. Ovakav doručak će nas samo uspavati, teže ćemo misliti, rekla je Mirković.

Gastroenterogog Perišić se osvrnuo prvo na sir u pecivu tvrdeći da je u ovim proizvodima često falš. On nas je uputio kako da saznamo da li je sir pravi ili falš. Šta treba pitati, i kolika bi trebalo da bude cena da bismo tačno znali da je pravi.

Šta smo još saznali o namirnicama koje često jedemo, i šta je preporuka da se nađe na našoj trpezi, pogledajte detaljnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.