Koliko god da za neku poznatu ličnost mislimo da mu je u životu sve savršeno, to naprosto nije istina. Sada je sve više onih koji pokazuju i drugu stranu njihove "medalje" a među njima je i Kim Kardašijan.

Poznata starleta boluje od psorijaze, najupornije i teško izlečive bolesti koju u Srbiji, prema poslednjoj statistci, ima oko 150.000 Srba. Prvi simptomi psorijaze pojavili su joj se u ranim dvadesetim, međutim stanje se pogoršalo u tridesetim, a sada, u 42. godini i dalje su prisutni.

- Kada sam imala 25 godina, psorijaza mi se prvi put pojavila. Imala sam običnu prehladu, a kako je psorijaza autoimuno stanje, to je bio okidač. Pojavila se svuda po mom stomaku i nogama - otkrila je jednom prilikom.

- Potpuno sam prihvatila psorijazu. Bez obzira gde se ona nalazila, nekada je prikrijem, a nekad ne. Zaista mi više ne smeta - priznala je i poručila onima koji prolaze kroz slične probleme da ne dozvole da im ovo oboljenje uništi život.

- Nadam se da će moja priča pomoći svima da se uvere kako ipak ima svetlo na kraju tunela, zaključila je Kim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.