Tajne mršavljenja poznatih mama - 1. deo

Čini se da se svetske zvezde veoma brzo vraćaju na ekrane posle porođaja i to sa savršenom linijom. Predstavljamo vam deset tajne za savršenu liniju deset poznatih mama...

.

Hali Beri

Glumica Hali Beri nije samo seks simbol već je i ponosna mama male Nahle. Hali je radila sve do sedmog meseca trudnoće. Posle porođaja, Hali Beri je pratila ove korake u ishrani: uzimala je pet obroka dnevno koji nisu smeli da imaju više od pet sastojaka i to pet nedelja zaredom.
Uzimala je samo zdrave namirnice i vežbala je redovno.

Džesika Alba

Kada je rodila svoju ćerku Onor Mari, glumica Džesika Alba koja je uvek bila u odlično j formi i imala odličnu linuju, odmah je otišla u teretanu. Ona je posle porođaja uz pomoć trenera smršala 11 kilograma.
Džesikin savet trudnicama je i da vežbaju koliko ima to trudnoća dozvoljava sve vreme dok su u drugom stanju, jer će onda mnogo lakše izgubiti višak kilograma nakon porođaja.
Džesika je tako tokom svoje trudnoće redovno imala lagane šetnje, išla je na jogu za trudnice i imala je lagane treninge vožnje bicikla. Džesika je uspela veoma lako da izgubi višak kilograma nakon porođaja jer je pratila strogi plan koji joj je napravio trener Ramona Braganca koji uključuje i to da u dnevnik zakazuje svaki trening. Teške ali efektivne treninge trenetr Džesike Albe nazvala je "321 Baby Bulge Be Gone" a on podrazumeva jednosatne trenige pet dana nedeljno. Treninzi obuhvataju tri segmenta kardio vežbi, dva segmenta vežbi snage i jedan segment desetominutnih vežbi istezanja.
Veoma je važno i to da je Džesika odmah nakon porođaja nosila steznik da bi svoje trbušnjake vratila u položaj pre trudnoće.

Kejti Holms

Glumica Kejti Holms porodila se 2006. godine, a liniju je dovela do savršenstva već pet meseci nakon porođaja. Uz pomoć svog tadašnjeg muža Toma Kruza, Kejti je radila intenzivne vežbe koje su podrazumevale dosta trčanja i striktnu dijetu koju joj je dao trener. Takođe Kejti je veoma dugo dojila Suri što joj je takođe pomoglo da izgubi kilograme.
U periodu nakon njenog porođaja mediji su pisali da je zbog pripadnosti Sajantološkoj crkvi ona je pristupila tridesetodnevnom procesu čišćenja tela koji je podrazumevao veoma intenzivne vežbe, sate provedene u sauni i konzumiranje vitamina i minerala koji vrše detoksikaciju organizma.

U 2. delu videćete tajne mršavljenja svetskih diva Dženifer Lopez, Dženi Mekartni, Hajdi Klum i Gven Stefani.