Svi su mislili da je trudna! Ona je otkrila kako da se reši NADUTOG STOMAKA i recept podelila sa vama...

Nadutost se kod žena najčešće pojavljuje pre ili posle menstruacije i to usled hormonskih promena.

.

Personalni trener Hana Dales je odlučila da se javno pozabavi time, onda kada je objavila svoju fotku sa nadutim stomakom, gde su svi mislili da je ova 27-godišnjakinja u drugom stanju. Odlučila je da progovori o svakodnevnim borbama kroz koje većina žena prolazi.

Važan je napitak koji se pije odmah ujutro.

„Češće sam naduta nego što nisam, a uz pomoć lekara pokušavam da shvatim u čemu je problem. Do sada sam probala da eliminišem određene namirnice, smanjim unos glutena, mlečnih proizvoda, jaja i pšenice, tj. svega onoga što mi stvara nadutost stomaka. Ubacila sam probiotike i dodatke koji podstiču rad creva. Sve je to pomoglo na neki način, ali moj problem je nešto više od intolerancije na hranu“, započinje priču Hana.

.

Takođe ističe da unos crnog i belog luka često ume da nas nadme.

Ona svakog dana ustaje u četiri i dan započinje šoljom tople vode, limuna i malo jabukovog sirćeta, kako bi podstakla probavu. To joj je, pored navedenog korigovanja ishrane, najviše pomoglo.

Bilo bi dobro da vodite dnevnik nedelju dana, u kojem ćete zapisivati sve što ste od namirnica uneli. Tako ćete najbolje uočiti šta vam ne prija i šta vam stvara nadutost.

.

Izvor: dailymail.co.uk