Pila je jabukovo sirće nedelju dana i neverovatno šta joj se desilo

Ono je bogato vitaminima A, E i P, magnezijumom, gvožđem i kalcijumom, što opravdava njegovo dejstvo.

.

Dženi Šugar je odlučila da proba sve što će joj pomoći da se odvikne potrebe za slatkišima. Došla je na ideju da svoje telo časti časom jabukovog sirćeta jednom dnevno. I tako nedelju dana. 

Dženi već nekoliko godina vežba krosfit, a svakog dana pije četiri litre vode. Živi prilično zdravim životom, osim što joj tu koncepciju remete poslastice. 

Kada je čula da je jabukovo sirće bogato vitaminima A, E i P, magnezijumom, gvožđem i kalcijumom, pospešujući probavu i jačajući imunitet.

Probala je jabukovo sirće i jedva da je mogla da ga proguta od neprijatnog mirisa i ukusa. Zato je u čašu dodala malo limuna kako bi ublažila ukus. 

Pila je napitak kasno popodne. Posle nedelju dana je otkrila da napitak sa jabukovim sirćetom zadovoljava njen apetit daleko više nego obična voda, i nestala je potreba da nešto "gricka" posle večere, piše yahoo.com.

Izgubila je i potrebu da jede slatkiše, i sada priznaje da je potpuno šokirana da jedna kašičica sirćeta može imati takav efekat. 

Ona sad kaže da će nastaviti da pije jabukovo sirće, i počeće da ga dodaje i drugim stvarima, a ne samo vodi. 

"Daje mi osećaj mira i sigurnosti", kaže Dženi i dodaje da nikad u životu nije imala bolju probavu nego otkad je počela sa sirćetom. 

Pratite nas i na Viber-u!