Slon

Bez sumnje, imate jedinstvenu prirodu. Vi ste zrela, mudra i strpljiva osoba. U stanju ste da inspirišete, podržavate i motivišete ljude oko sebe da čine dobra dela i akcije. Možda treba malo više da verujete u sebe. Preuzmite ulogu lidera, insistirajte na svom gledištu, to će biti dobro za sve.

Lav

Imate veoma značajnu unutrašnju snagu, koja se obično manifestuje u kritičnim situacijama. Možete brzo da donosite ispravne i teške odluke, delujete munjevito kada je to potrebno. Možete žrtvovati nešto beznačajno da biste zadržali glavnu stvar. Donosite samostalne odluke, ali pazite na impulsivne emocije.

Jelen

Bez sumnje vi ste plemenita osoba koja ima samopoštovanje. Imate takta sa ljudima. Laži i agresija su za vas neprihvatljive. U svim okolnostima zauzimate pošten, otvoren i objektivan stav. Postoji princip koje niste spremni da ignorišete, čak i ako okolnosti to zahtevaju od vas. Pre nego što donesete odluku, dobro razmislite i postupite po logici. Moguće je da u kritičnim situacijama morate zaštititi sebe i svoj unutrašnji svet.

Zec

Zec je simbol novog početka, nade i mogućnosti. Ovo je kreativnost, sloboda i sreća. Bez sumnje, vi ste istrajna osoba, sposobna da savlada svaku prepreku. Međutim, možete biti emotivni i imati različito raspoloženje, ponekad ste nepredvidivi. Retko ste obeshrabreni i uvek tražite nove načine i donosite nestandardne odluke. Ovde verovatno leži vaša unutrašnja snaga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.