Zahvaljujući uključenju uživo, reporterka saznala da ima rak! Javila joj se gledateljka koja joj je videla krvžicu...

Reporterka WFLA-a iz Floride otkrila je da ima tumor zahvaljujući jednoj gledateljki koja je tokom TV prenosa uočila neobičnu izraslinu na vratu novinarke.

.

"Kao novinarka nisam stajala sa radom otkad je počela pandemija. Smene bez prestanka u danima kada vesti pristižu bez stajanja. Prilagođavala sam se radu na daljinu i preuzimala ulogu istraživačke novinarke. Pratili smo najvažniju zdravstvenu priču stoleća, ali u isto vreme uopšte nisam mislila na svoje zdravlje. Dok mi jedna gledateljka nije poslala mejl prošlog ", napisala je novinarka WFLA-a na svom Tviter nalogu.

"Videla je kvržicu na mom vratu koja ju je podsetila na njenu koja je ukazivala na rak. Ispalo je da je i moja kancerogena", otkrila je novinarka koja uskoro ide na operaciju uklanjanja tumora na štitnoj žlezdi, piše index.hr.

.

"Doktor mi je rekao da se širi, ali ne previše. Nadamo se da će ovo biti prva i poslednja operacija. Da nisam dobila ovaj mejl, nikad ne bih nazvala svog doktora. Rak bi nastavio da se širi. To je strašna pomisao. Zauvek ću biti zahvalna ženi koja je meni, potpunoj strankinji, odlučila da se javi. To uopšte nije morala da uradi”, zahvalna je novinarka.