Tražila je razvod od supruga, a RAZLOG je razbesneo mnoge

Razvodi su uvek bolni, ali ova žena je zaprepastila sve svojim razlogom da se rastane od muža.

foto: Depositphotos/Gajus-Images
foto: Depositphotos/Gajus-Images
.

Jedna žena iz Indije, zatražila je na sudu razvod nakon 18 meseci od supruga, zbog neverovatnih razloga. Ona je tvrdila da je on previše voli i da se nikada nije posvađao sa njom, što ona nikako ne može da prihvati, piše Magazin.novosti.

Sudu je objasnila da je on kuvao i čistio, kao i da joj je pomagao u kućnim poslavima: - Ne viče na mene i nije me nikada naljutio. Čak i kuva za mene i pomaže mi u obavljanju kućnih poslova. Kad god pogrešim, uvek mi oprosti. Htela sam da se svađam sa njim. Ne treba mi život u kome se suprug u svemu slaže sa mnom - rekla je ova nezadovoljna žena.

Nakon što su je saslušali, zbunjeni porotnici šerijatskog suda odmah su odbili njen zahtev koji su opisali kao neozbiljan i zamolili bračni par da sami reše svoje nesuglasice. Ipak, žena nije stala na ovome. Nakon što je odbijen zahtev za razvod braka, obratila se članovima lokalnog veća, ali su je i oni odbili da se mešaju u njen brak nakon što su saslušali prioču.

Sudeći prema lokalnim medijima, tuženi suprug rekao je kako misli da nije napravio ništa nenormalno, već je samo želeo da bude savršen muž.