Traži se najbolji srpski brejker!

U subotu 29. marta Studentski kulturni centar će drugu godinu zaredom ugostiti naše najbolje brejkere na Red Bull BC One Cypher-u, a pobednik će se na regionalnom finalu u Zagrebu boriti za odlazak na svetsko finale koje se održava u Parizu.

.

Studentski kulturni centar drugu godinu zaredom biće domaćin Red Bull BC One Cypher takmičenja koje će okupiti najbolje srpske brejkere. Takmičenje će početi predkvalifikacijama za koje mogu da se prijave svi koji žele da učestvuju, a internacionalni žiri u sastavu Cico (Italija), Menno (Holandija) i Bursa (Srbija) će odlučiti kojih 16 brejkera će se u dirketnim okršajima 1 na 1 boriti za odlazak na regionalno finale.

Pobednik Red Bull BC One Cpyher-a predstavljaće našu zemlju na regionalnom finalu koje će u avgustu biti održano u Hrvatskoj, odakle put vodi u Pariz na svetsko finale.

O kvalitetu brejka koji nas očekuje u SKC-u verovatno najbolje govori činjenica da će Srbija na regionalnom finalu biti jedna od retkih zemalja koja će imati dva predstavnika. Prošlogodišnji pobednik Red Bull BC One Cyphera i učesnik regionalnog finala održanog u Kijevu Miroslav Balog Goofy, dobio je pozivnicu za direktno učešće na regionalnom finalu pa će se tako uz novog pobednika naći u Zagrebu.

Početak takmičenja zakazan je za 16.30, a ulaznice se mogu dobiti putem sajta www.redbull.rs. Posetioce očekuje uzbudljiv prateći program, a brejkere i radionice na kojima će moći da vežbaju sa članovima žirija.