"Svi na pod!", "Repetitor", "Kristali"... za decu obolelu od raka!

Bendovi koji predstavljaju novu rok scenu nastupiće večeras od 20h u "Božidarcu" na humanitarnom koncertu za prikupljanje sredstava za rehabilitacioni kamp za decu obolelu od malignih bolesti.

.

Na humanitarnom koncertu nastupiće "Svi Na Pod!", "Kristali", "Sinestezija", "Straight Mickey & The Boyz", "Repetitor", i deca iz škole gitare "Čupavko". Prihod je namenjen realizaciji terapije u kampu koji Udruženje roditelja ,,Čika Boca” organizuje na Divčibarama od 10. do 20. jula 2014. godine. U kampu učestvuju deca i mladi od sedam do 18 godina koji su u detinjstvu lečeni od neke vrste maligniteta. Kamp optimističnog naziva ,,Mi možemo sve” prvi put je organizovan prošle godine, a sprovodi ga volonterski tim koji je ovoj hrabroj deci posvećen 24 sata dnevno. U kampu se realizuje proverena savremena metoda lečenja dečjeg kancera koja im pomaže da se nose sa ovom teškom bolešću i da prevazilaze njene posledice - programi kampa su specijalno osmišlјeni i prilagođeni potrebama mališana.

Ulaznice za humanitarni koncert u CZK ,,Božidarac” (Radoslava Grujića 3), mogu da se kupe u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po ceni od 300 dinara. Na ulazu na koncert posojaće kutija u koju će moći da se ubace dobrovoljni prilozi, a sav prihod od prodaje pića takođe će biti doniran za rehabilitacioni kamp! Koncert organizuju Vračar Rocks festival, Centar za kulturu ,,Božidarac“ i Udruženje roditelja ,,Čika Boca“.