Kat tvrdi da je najveća greška koju možete da napravite u avionu jeste da konzumiranje tečnosti, koja nije u limenci ili plastičnoj flaši.

"Razlog je taj što se ti rezervoari za vodu nikada ne čiste i odvratni su“, rekla je.

"Razgovarajte sa stjuardesom, mi retko, retko pijemo čaj ili kafu, oni dolaze iz istog rezervoara za vodu i tako kada pijete tu kafu i čaj to dolazi iz te tople vode i to je apsolutno odvratno. Cela mašina se nikada ne čisti, pritom se nalazi pored toaleta“, nastavlja ona.

Osim što ne treba da tražite čaj i kafu, Kat takođe veruje da roditelji ne bi trebalo da traže toplu vodu za bebe. Umesto toga, ona preporučuje da tražite flašu vode i šolju tople vode. Zatim pravite formulu koristeći hladnu vodu, a flašicu zagrejte tako što ćete je staviti u šolju tople vode.

Nije poznato za koju avio kompaniju je Kat radila kao stjuardesa, kako piše Mirror, ali više od milion ljudi je pogledalo njen video, a hiljade komentarisalo.

Mnogi su bili ljuti na sadržaj, zahtevajući da znaju zašto stjuardese ne čiste rezervoare tople vode ako su tako loši.

"Trebalo bi da ih očistite“, "Zašto ne popravite ovo ako znate za to? Ovo je neodgovorno“, “Uf nije ni čudo što je kafa u avio kompanijama loša“.

Međutim, nisu svi imali usaglašena mišljenja. Neki radnici u drugim avio kompanija su čak istakli da nije takva situacija u drugim firmama.

"U mojoj avio kompaniji rezervoari za vodu se redovno prate i dezinfikuju. Takođe, čelične posude u aparatima za kafu se menjaju posle svakog leta“, dodao je jedan korisnik.

@katkamalani Just promise me you won’t 🤢 #flightattendantlife #travelhacks #traveler #cleaninghacks #influencers #foodhack ♬ original sound - Kat Kamalani

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.