Ako ste videli bubu

Ovo je veoma dobar znak. Predodređeni ste za uspeh u životu. Pored toga što radite veoma naporno, odlično se snalazite i brzo se prilagođavate svakoj mogućoj situaciji. Pazite da se uvek držite onoga što isplanirate, sve dok to ne ostvarite.

Ako ste videli dva para kolibrija u letu

Vaš život je kao ringišpil u kojem se stalno ponavljaju iste scene. I sami ste svesni da treba nešto da promenite da bi vaš život mogao da krene u drugom smeru. Preduzmite radikalne korake bez previše analiziranja. Hrabrost gotovo uvek donosi uspeh i pozitivne promene. Komforne situacije nikada ne donose rast i razvoj.

Ako ste videli bradu, grudnjak ili naočare za sunce

Veliki ste materijalista i zanimaju vas samo materijalne stvari. Veoma ste nezadovoljni sobom, a kada vam se čini da život ne može da bude gori, vi odlazite u kupovinu i kupujete nove stvari kako biste, na neki način, pobegli od svog života. Samo razmislite koliko dugo vas ove materijalne stvari ispunjavaju i da li su one "lek" za neispunjen život.

Ako ste videli vanzemaljca sa velikim stopalima, figuru u letu ili ženu u bikiniju

Koliko god da ste zauzeti i nemate vremena, svi veruju da ćete posao obaviti kako treba. Vesela ste osoba i kada se posao dobro obavi, ponovo postajete opušteni i raspoloženi za šalu.

Takođe ste druželjubiva osoba i želite da vaši voljeni uvek budu u vašoj blizini. Pazite da vas ovakvo ponašanje ne potroši, ponekad je telu i duši potreban odmor kako bi napunili baterije, prenosi crnobelo.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.