Slažete li se da je ovo NAJLEPŠA VERIDBA KOJU JE SVET VIDEO? Odveo je u bioskop i onda... (VIDEO)

Ova priča je dokaz da i bez gomile novca, može da se organizuje lepa i nezaboravna prosidba!

.

.

Pre skoro tri godine odigrala se jedna od najromantičnijih i najoriginalnijih prosidbi na internetu, a glavni akteri su dvoje sasvim običnih ljudi, koji ne žive luksuznim životom i nemaju milione za verenički prsten.

Snimak ove romantične prosidbe iz 2019. godine i dan-danas obilazi društvene mreže, a prikazuje trenutak kada je filmski režiser Li Lokler zaprosio svoju ljubav iz srednjoškolskih dana Stuti Dejvid.

Li je Stuti odveo u mali, lokalni bioskop na projekciju njenog omiljenog ostvarenja - animiranog filma "Uspavana lepotica", a pri kraju filma prave likove na ekranu zamenili su animirani likovi ovog para.

Princ je dobio lik Lija, a Aurora, uspavana lepotica, lik Stuti, a scene u filmu promenjene su tako da nakon što je princ poljupcem probudio princezu, iz džepa vadi prsten i pokazuje joj, a zatim ga praktično "dobacuje" pravom Liju koji sedi u publici, prenosi zena.blic.rs.

Kako je izgledala veridba, možete pogledati NA OVOM LINKU!

"Nikada neću zaboraviti način na koji me je tada pogledala. Mogu da kažem da je taj trenutak značio koliko i ceo svet za nju. Bio je to najbolji osećaj na svetu i pamtiću ga do smrti", rekao je Lokler kasnije za američke medije.

Li je čak šest meseci radio na pripremi ovog dana, a imao je pomoć ilustratorke i dizajnerke likova Kajle Kumbs, ali i cele njene porodice i svih prijatelja, koji su sedeli skriveni u zadnjim delovima bioskopa, kao i nepoznatih ljudi koji su sa decom došlo na projekciju, kako se u sali ne bi nalazili samo poznata lica. Inače, par je stao na ludi kamen početkom oktobra 2021. godine.