Sa 317 kg nije mogla da stane u kupatilo, pa su je roditelji ovako kupali! Imala je teško detinjstvo, a kako danas izgleda?

Nikol Luis je sa 23 godine imala zapanjujućih 317 kilograma, a razlog za svoju gojaznost je to što se tokom detinjstva često selila i nikada nije mogla da ostvari duži prijateljski kontakt. Utehu je često pronalazila u hrani u kojoj nije imala meru.

.

“Odrasla sam sa dvoje roditelja zavisnih od droge i stalno smo se selili. Mama i ja se nikada nismo slagale. Stalno je bila ljuta i onda bih pobegla kod tate u garažu koji mi je tako stalno davao grickalice i slatkiše”, pričala je Nikol u emisiji “Mož život sa 300 kilograma”.

Kada je dostigla maksimum u kilaži, a to je tih 317 kilograma, Nikol nije mogla da stane u kupatilo, pa su je roditelji često kupali u dvorištu.

Dok je bila pod strogim nadzorom dr Naua, za godinu dana je Nikol smršala 73 kilograma. Međutim, čim je puštena kući u Teksas, kilogrami su počeli da se vraćaju.

Onda je 2018. godine napravila značajan napredak i rešila da po prvi put nakon četiri godine pokuša da nađe posao.

.

U međuvremenu, udala se i dobila dvoje dece, ali i tužila emisiju jer, navodno, nisu ispoštovali ugovor po kome bi joj bili plaćeni svi medicinski troškovi, kao i pola godine životnih troškova, koje isplaćuju svim kandidatima.

Fanovi primećuju u međuvremenu da se opet vratila na staru težinu, dok ona obećava da će se uskoro ponovo vratiti na dijetu i vežbanje, piše zena.blic.rs.

.