Upoznavanje novog člana porodice uvek je uzbudljiv događaj, posebno starijoj braći ili sestrama. Mama Emili na svom TikTok profilu je objavila presladak snimak na kom njen trogodišnji stariji sin upoznaje mlađeg brata, Maksa koji se tek vratio iz porodilišta.

Način na koji je reagovao kada je ugledao svoga brata u kratkom je vremenu postao viralan i osvojio internet, a video njihovog prvog susreta trenutno ima preko osam miliona pregleda i više od milion komentara.

@emilynicoleadams “I’m ruined for the night” 😂 #babiesoftiktok #siblingcheck #meetingforthefirsttime #fyp ♬ original sound - Emily | SAHM | Boutique owner

Na snimku se vidi uzbuđeni dečak kako sa velikim osmehom na licu dolazi do svog brata, nakon što sedne i roditelji mu ga daju u naručje on počinje da peva uspavanku. Njegova preslatka reakcija oduševila korisnike društvenih mreža.

„Ovo je preslatko, kada je počeo da mu peva, zasuzile su mi oči. Biće odličan stariji brat“, samo je jedan od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.