"Radim petkom i subotom, a nedeljom ujutro je opet repertoar: 'Mama voli bebu najviše na svetu'": Lea - noću je di-džej, a tokom dana MAMA

Subotom uveče pušta muziku u klubovima, a u nedelju ujutro na klaviru svira dečje pesme ćerki Nori. Koliko je teško uskladiti porodične i poslovne obaveze, i kako je biti ženski di-džej u Srbiji, gostujući u "150 minuta" pričala nam je Lea Davogić, na mrežama poznata kao DJ Lea.

A.B.  |  Izvor: Prva  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Završila je Muzičku akademiju, a jedno vreme se bavila i modelingom. Pored toga što je obožavala da svira klavir, Lea je pred kraj svojih 20-ih odlučila da se oproba u puštanju muzike, samo iz hobija, jer je bila svesna da neće još dugo moći da se bavi modelingom.

Pošto je u tom trenutku boravila u Beogradu, odlučila je da nauči posao di-džeja, što joj se veoma dopalo.

"Ja sam oduvek posećivala R&B žurke, tako da se hobi pretvorio u posao", ističe Lea i dodaje da posao di-džeja nikako nije glamoruzan, ali da je, pogotovo na Balkanu, i te kako isplativ.

"Uvek sam kao di-džej bila neispavana, ali tek kad sam dobila dete, shvatila sam da ne znam ništa o nespavanju", rekla je Lea uz osmeh.

Koliko joj je naporno, koji su joj planovi za budućnost i kako bi reagovala kada bi njena ćerka sutra poželela da se bavi istim poslom, iskreno je pričala Lea tokom gostovanja: