PROVERITE DA LI IH PREPOZNAJETE KOD SEBE: Pet signala koji ukazuju da imate jaku intuiciju

Intuicija je nešto što je izvan svakog rasuđivanja i logike. To je onaj osećaj u stomaku ili unutrašnji glas koji nam govori da li je nešto ispravno za nas ili ne.

Foto: Billion Photos / Shutterstock
Foto: Billion Photos / Shutterstock
.

U životu nas ne vode uvek logika i racionalno razmišljanje. Često nam može pomoći upravo intuicija, taj snažan osećaj u nama, koji nam poručuje šta je dobro, a šta ne. Svaki čovek je poseduje, samo to treba da shvati.

Često postoje trenuci kada na neobjašnjiv način osećamo da treba da donesemo neku odluku, kada nam intuicija govori šta treba da uradimo, kako treba da postupimo, kako treba da se ponašamo, koji pravac da odaberemo, koju odluku da donesemo.

Ovih pet znakova će otkriti da li ste intuitivna osoba.


Osećate vibracije od drugih ljudi

Kad god upoznate nekog novog, od te osobe osećate vibraciju, bilo negativnu ili pozitivnu. Ako od nekog dobijete pozitivnu vibraciju, možda ćete se "bez razloga" osećati dobro u društvu te osobe.

Ako dobijete negativnu vibraciju od neke osobe, možda ćete osetiti da ta osoba nije dobra za vas, videćete da vas možda laže, obmanjuje ili da vam ne želi dobro.

Osetljiva ste osoba

Imate sposobnost da odmah primetite i osetite tuđe emocije. U stanju ste da brzo primetite kako se osećaju ljudi, osećate njihove energije. Senzibilna ste i emotivna osoba, osećate ljude oko sebe, piše Ultra.ba.

Dobijate neke iznenadne poruke ili znakove

Kad god intuicija pokušava da komunicira s vama primetićete znakove ili poruke koje vam ona poručuje. Bilo to u situaciji dok šetate do posla, u restoranu ili u teretani. Intuicija je ta, koja pokušava nešto da vam kaže.

Imate živopisne snove

Često imate neobične, živopisne, bogate snove kojih se jasno sećate nakon buđenja. Ponekad vam se može činiti da se stvar, situacija, doživljaj koji doživite u snovima obistinio i možda se zbog toga osećate čudno.

Osećate se povezano s prirodom

Dok smo u zatvorenom prostoru, na poslu ili u svom domu, postoji mnogo stvari koje nam mogu odvratiti pažnju poput buke, glasova, zvukova, gužve, stresa i utopiti glas intuicije.

Ako ste intuitivna osoba, kada ste okruženi prirodom, možda ćete se osećati izuzetno kreativno, slobodno, inspirativno, entuzijastično, pa će intuicija i unutrašnji glas postajati sve jači, jer nema distrakcija u okruženju, stresa i gužve.