Pre nego što ode na dejt NAGLASI KOLIKO JE TEŠKA: “Ne želim da muškarci misle da sam varalica!”

Jedna devojka je iznenadila korisnike društvenih mreža kada je otkrila da u opisu svog profila na aplikacijama za upoznavanje naglašava svoju tačnu težinu, pre nego što se sa nekim uopšte i upozna.

.

.

Kaže da to radi jer zna da će je muškarci kritikovati ako ne izgleda onako kako su očekivali, čak i ako su sve njene fotografije realne i bez filtera.

Kako piše Mirror, djevojka po imenu Tina podelila je video na svom TikTok profilu u kom je objasnila da joj se događalo da dođe na dejt, a dečko joj kaže da ga je prevarila jer ne izgleda kao na aplikaciji za upoznavanje, iako zapravo izgleda isto.

Kaže da zato uvek istakne da ima višak kilograma ali muškarci sa kojima odlazi na sastanke, čini se, ne shvataju kako će izgledati u stvarnom životu pa obično očekuju nekog mršavijeg.

“Kada upoznam novog dečka na aplikaciji za upoznavanje pazim da mu kažem tačnu kilažu i moj oblik tela. Ne želim da se nađemi sa nekim povodom dejta, pa da mi on kaže da to nisam ja i da se predstavljam drugačije online, samo zato što je on imao neku drugačiju percepciju o meni u svojoj glavi”, rekla je Tina u videu.

Korisnike je ipak šokiralo to što neko misli da je težina stvar koja mora da se naglašava, a većina smatra da Tina za tim nema potrebe.

“Ne treba to da radiš. Ako neko ne želi da bude sa tobom zbog kilograma, takva osoba ti ni ne treba!”, napisala je jedna korisnica.

“Razumem zašto to radiš, ali mi je žalosno da je tako nešto ljudima važno...”, dodala je druga.