Postoji pet TIPOVA DEKOLTEA i šta oni otkrivaju o VLASNICI...

Isticanje dekoltea poznat je još od 11. veka, jer je već tada bilo važno da žena istakne svoja poprsje, lepe, oblikovane i zdrave grudi. Dekolte se smatra najženstvenijim od svih drugih oblika izreza odeće, jer ističe grudi i vrat.

dekolte, foto: Depositphotos/VGeorgiev
dekolte, foto: Depositphotos/VGeorgiev

Danas je grudi moguće povećati i podići bez ugradnje silikona, hirurških operacija i neudobnih push up grudnjaka. Saznajte šta svaki tip dekoltea govori o njegovoj vlasnici i kako dobiti čvršće i podignute grudi, samim tim i dekolte.

Push up dekolte

Kada se pred takvom ženom nađe određen problem, ona neće sediti skrštenih ruku. Rešiće svaku prepreku koja se nađe pred njom i zasluženo se pohvaliti time. Vlasnica ovakvog dekoltea je direktna, efikasna i zapravo jednostavna.

Duboki dekolte

Iako će većina takvu ženu smatrati običnom egzibicionistom i željnom hvatanja pogleda, to zapravo uopšte nije tačno. Dok muškarci i žene posmatraju takvu ženu, ona posmatra njih. Usput primećuje više nego što oni uopšte mogu razumeti.

Sidebob dekolte

Vlasnica ovog dekoltea nije srećna ukoliko bar dve stvari ne radi u isto vreme. To je prava multi – taskerka, jer uvek ima jedan dekolte napred i još bar po jedan sa svake strane.

Stisnuti dekolte

Ne postoji “ne može” za vlasnicu ovako istaknutog poprsja. Ova cura je pobednica u svemu što radi: od posla do ljubavi. Ona zna da veličina i ostale “sitne” prepreke nisu bitne – potrebna je samo volja.

Skriveni dekolte

Njegova vlasnica mora uvek sve stvari imati pod kontrolom. S druge strane, ona jako dobro zna što radi. Za nju snaga nije u davanju, već u onome što će ponuditi naknadno, piše avaz.ba.